• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ništa od povratka: Milosavljeviću lepo u Malagi

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije navodno je dogovorio produžetak saradnje sa Unikahom do 2021. godine.

 Ništa od povratka: Milosavljeviću lepo u Malagi Izvor: MN PRESS

Dobre igre u četvrtfinalu plej-ofa ACB lige protiv Valensije (prosek 14,7 poena) prema svemu sudeći su "prelomile" da Dragan Milosavljević još dve sezone nosi dres Unikahe!

Lokalni dnevni list "Malaga Hoj" objavio je nezvaničnu informaciju, da su agent Miško Ražnatović i klub sa juga Španije postigli dogovor, nakon čega je ostalo samo da se na papir stave potpisi.

Time će, piše list, biti ispoštovana želja srpskog reprezentativca da ostane u Malagi, mada je imao dve ponude evroligaških klubova (jedan od njih je Bajern) i opciju da se posle četiri godine vrati u Partizan, koji za iduću sezonu najavljuje ambiciozniji projekat, pogotovo ako dobije specijalnu pozivnicu za učešće u Evroligi.

Milosavljević je stigao u Unikahu iz Albe 2017. godine i u tek završenoj sezoni pružao mnogo bolje partije nego u prvoj.

"Sve je bilo drugačije. I situacija u ekipi i moje samopouzdanje. Prošle sezone nisam imao toliko prilika, čas sam igrao, čas nisam. Nisam razumeo kakav je moj status u timu. Sada sam imao bolje razumevanje sa trenerom, koji je verovao u mene i dao mi minute. To me je učinilo sigurnijim, uz pomoć trenera sam unapredio šut i počeo da igram sve bolje", rekao je Milosavljević.

U jedinoj pobedi nad Valensijom on je postigao 28 poena, uz šut za tri 6/7.

Predstoji mu odmor, pa pripreme nacionalnog tima za Mundobasket u Kini.

"Boriću se za mesto u 12 i mislim da mogu da ga zaslužim, mada imamo veliku grupu kvalitetnih igrača i selektoru neće biti lako da odluči. Svi su uzbuđeni zbog Svetskog kupa i žele da budu deo tima. Voleo bih da igram", naglasio je 30-godišnji Milosavljević, učesnik Eurobasketa 2015. i 2017.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC