Dozlogrdila mu Anđelina: Postavio ultimatum!

Autor:

Bred Pit je odlučio da bude malo grublji u odnosu sa Anđelinom Džoli, jer glumica "odugovlači s potpisivanjem papira za razvod".

Dozlogrdila mu Anđelina: Postavio ultimatum! Foto: Gulliver/Getty Images/Dimitrios Kambouris 4. 6. 1975. Anđelina Džoli

Bred Pit je navodno postavio ultimatum Anđelini Džoli - tri godine nakon što su podneli zahtev za razvod.

"The Sun" piše da je glumac isfrustriran prolongiranjem razvoda i "razvlačenjem", pa je rekao advokatima da dogovore sa sudijom da se "nametne finalni datum" razvoda, uz zakonsku kaznu ukoliko neko (Anđelina) bude i nakon tog datuma odlagao potpisivanje.

Posetio bivšu ženu!

Izvor za britanski tabloid je istakao da uprkos tome što je Bred pokazivao "neverovatno strpljenje" tokom procesa razvoda, sada je strpljenju došao kraj i "gurnut je do krajnjih granica" i da mu je "konačno dosta svega".

"Bredu je muka i umoran je od toga što Anđelina neprestano menja zahteve i odugovlači već mesecima da se razvod finalizira", istakao je izvor i dodao da se Bred navodno oseća kao da je sve "postala igra za Anđelinu".

"Anđelina je ku***, Bred je super!"

Sud je nedavno doneo odluku da su oboje sada "zvanično singl", ali razvod još uvek nije u potpunosti gotov.

Nekadašnji slavni holivudski par je započeo romansu na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Bili su zajedno više od deset godina nakon toga, u braku dve godine i delili su zajedno šestoro dece - troje biološke i troje usvojene. Razišli su se u septembru 2016. godine.

Ostale vijesti