• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Bio je to timski odgovor

Autor mondo.rs

Trener Partizana zadovoljan reakcijom igrača u trećem meču, a posle poraza u Železniku. Zvezdi daje ulogu "apsolutnog favorita".

 Trinkijeri-izjava-nakon-majstorice Izvor: MN PRESS

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je posle pobede nad FMP-om i plasmana u finale Superlige Srbije da je zadovoljan reakcijom svog tima nakon poraza u Železniku, kao i da je Crvena zvezda "apsolutni favorit" u finalu plej-ofa.

"Sve je bilo timski. Velika je vrućina, igra se svaki drugi dan. Malo sam promenio rotaciju, samo da bismo mogli da igramo sveži, da 'peglamo' u odbrani. Bili smo tim i u odbrani u napadu, igrali smo 40 minuta, odgovorili smo na lošu i nekvalitetnu utakmicu i stigli do finala", rekao je Trinkijeri novinarima posle meča.

Partizan "pregazio" FMP u majstorici!

Partizan se večeras plasriao u finale Superlige Srbije, pošto je u polufinalu eliminisao FMP sa 2:1. Crno-beli su večeras pobedili 97:59.

"Svi su učestvovali i svi su se žrtvovali za tim. Mi smo kompletno drugačiji sastav od kraja ABA lige. Neke odluke nisu bile lake, ali želeo sam da vidim na čemu smo s igračima za budućnost... I posle izuzetno loše, prazne, utakmice bez strasti i energije, odgovorili kao tim", dodao je on.

Trinkijeri je kazao da "ima jako specifična očekivanja za finalnu seriju", ali da neće da priča o tome u javnosti, već će preneti igračima.

Trener FMP-a Vladimir Jovanović česitao je crno-belima na plasmanu u finale i dodao da je "izuzetno ponosan na svoje momke" kako su izneli celu sezonu.

"Bili su bolji u ovoj seriji. Mi smo imali mnogo problema, za neke znate, za neke ne znate, ali su moji igrači bili profesionalci. Odlično su se ophodili prema obavezama i klubu tokom cele sezone. Za nas je bila nagrada da odigramo polufinale. Uspeli smo da izborimo i treću utakmicu, ali je ona u ovom trenutku bila preveliki zalogaj. Nismo mogli da se oporavimo za dva dana i spremimo za ovaj meč. Borili smo se do samog kraja", rekao je Jovanović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC