• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Madriđani plaćaju 105 miliona Ajntrahtu

Autor mondo.rs

Doskorašnji saigrači u Frankfurtu mogli bi da se sreću i sljedeće sezone.

U Njemačkoj su sarađivali sjajno i imali najbolju sezonu u karijerama, ali je baš zbog njihovih odličnih igara bilo jasno da neće dugo ostati na okupu.

Centarfor Ajntrahta Luka Jović zato je prešao u Real Madrid u transferu "teškom" bar 60 miliona evra, a uskoro bi za glavni grad Španije mogao da krene i njegov saigrač - Ante Rebić, jer je za njega zainteresovan Atletiko Madrid.

Svakog dana se nižu vijesti o klubovima koji žele da dovedu snažnog hrvatskog ofanzivca (posljednji u nizu je Inter), a njemački izvor, dobro obavješteni list "Bild" u utorak je najavio mogućnost da Rebić od ljeta postane adut Dijega "Čola" Simeonea među "jorgandžijama".

Ove sezone Rebić je postigao 10 golova, a kako se navodi, Ajntraht će za njegov transfer tražiti više od 45 miliona evra. U tom slučaju, klub iz Frankfurta zaradio bi od njegovog i Jovićevog transfera više od 100 miliona evra!

Hrvatski reprezentativac bio je član Ajntrahta od 2017. godine kada je stigao iz Fiorentine, a ranije je nastupao i za Lajpcig, Veronu i Split.

Sa druge strane, dok se smjenjuju vijesti o odlascima iz Frankfurta, najavljeno je da će ekipu Adolfa "Adija" Hitera od ljeta pojačati još jedan srpski fudbaler - Marko Grujić, koji je prošlu sezonu proveo u Herti kao pozajmljeni igrač Liverpula.

Ako se to dogodi, u Ajntrahtu će i sljedeće sezone igrati srpska trojka, jer će Mijat Gaćinović i Filip Kostić i sljedeće sezone nastupati na stadionu "Komercbank arena" i u dresu istog tima igrati u Bundesu i Ligi Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC