Držala medveda u stanu kao da je pas?! (VIDEO)

Autor:

Za rubriku: Verovali ili ne!

0
A- A A+
Foto: YouTube/screenshot

Gotovo neverovatna vest iz Kuala Lumpura.

Jedna 27-godišnjakinja uhapšena je nakon što je utvrđeno da je u svom stanu držala medveda, za koga je, najpre, mislila da je pas?!

Ona je nadležnim organima rekla da je ugroženog, šestomesečnog medveda našla pored puta i uzela ga da se brine o njemu.

Kako je sve otkriveno?

Još u aprilu su stanari zgrade malezijskog grada čuli režanje sa gornjih spratova, a onda su jednom prilikom uočili na prozoru životinju koja ja izgledala poput medveda. Najpre su mislili da se samo neko šali, da bi jedan od stanara koji živi na spratu ispod snimio životinju kako gleda sa prozora i očajnički zavija.

Ispostavilo se da je zaista reč o medvedu.

POGLEDAJTE

Izvor: YouTube/The Star Online

Kada su nadležni, po pozivu stanara, došli, uspeli su da obiju stan i odnesu medveda. Bio je sam u stanu, a njegova "negovateljica" je otišla u rodno selo tokom praznika.

Ona je potom izjavila da nije nameravala da zadrži životinju predugo, nego samo dok ne ojača.

"Jedne noći sam uz put našla medvedića koji je bio u lošem stanju. Znam da medvede ne možemo da držimo držati kao ljubimce. Htela sam samo da ga spasim. Da Bruno (tako ga je nazvala) može da govori, sigurna sam da bi vam rekao da je hrana koju sam mu pripremala bila ukusna, jeo je i čokoladu", ispričala je Zarit Sofija, koja je inače pevačica, a učestvovala je i u jednom malezijskom rijaliti programu.

Njeno objašnjenje nije uverilo policiju, pa je privedena.

Nije poznato kakva je kazna očekuje, ali je držanje medveda i drugih zaštićenih životinja u Maleziji krivično delo. Ova vrsta medveda je ugrožena u Maleziji.

Tagovi:

Ostale vijesti