• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćelić za MONDO: Paklen ritam ostavio traga

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

Rukometaši Borac m:tel-a odigrali su preko 50 utakmica u sezoni, što je, kako navodi njihov kapiten, u velikoj mjeri kumovalo porazu u finalnoj seriji plej-ofa.

 Celic-Paklen-ritam-kumovao-porazu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaši Borac m:tel-a poraženi su večeras u Ljubuškom od Izviđača rezultatom 24:22 u trećoj, odlučujućoj utakmici finalne serije plej-ofa za šampiona BiH.

Kružni napadač Banjalučana Đorđe Ćelić u izjavi za MONDO poslije utakmice istakao je da je paklen ritam odigravanja utakmica ostavio traga na igrače.

"Bila je teška utakmica, vodila se rovovska borba. Nas je stigao umor, preko 50 odigranih utakmica u sezoni je ostavilo traga na nas. Čestitao bih ekipi Izviđača na tituli, nama je malo nedostajalo, međutim nije bilo sreće da ovu sezonu krunišemo titulom", rekao je Ćelić.

Ekipa sada ide na zasluženi odmor.

"Svim igračima je potreban odmor, odigrali smo i previše utakmica, pogotovo u ovom drugom dijelu sezone, gdje smo skoro stalno igrali u ritmu srijeda-subota, a imali smo i nastupe za Evropu. Sada je najvažnije da se kvalitetno odmorimo do početka priprema za narednu sezonu", rekao je Borčev kapiten, kojem je istekao ugovor sa klubom.

"Vidjećemo sve nakon što se prvo svi odorimo. Da, ja sam trenutno van ugovora, vjerovatno ću ostati u Borcu i naredne sezone, ali ima vremena da se o svemu razgovara", naveo je Ćelić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC