• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko i Pjanić: Zaslužili smo barem bod

Autor mondo.ba

Reprezentativci Bosne i Hercegovine Edin Džeko i Miralem Pjanić razumljivo nisu bili zadovoljni zbog poraza od Italije u Torinu, ali su mišljenja da "azuri" nisu nadigrali "zmajeve".

BiH je u Torinu u četvrtom kolu kvalifikacija za EURO 2020 igrala iz "dvojke u keca" - 2:1 (0:1). Na poluvremenu su "zmajevi" imali prednost golom Edina Džeke, da bi u nastavku Lorenco Insinje i Marko Verati donijeli sva tri boda "azurima".

...
Izvor: Dailymotion/viralwebclips

"Bez obzira na to što smo igrali protiv jedne od najvećih svjetskih reprezentacija nismo trebali izgubiti. Očekivali smo da ćemo imati barem tri boda više nakon ovih utakmica. Još je bodova u igri moramo nastaviti da se borimo. Mislim da smo danas zaslužili najmanje bod. Nema predaje, idemo dalje", rekao je kapiten Džeko.

Sličnog mišljenja je Miralem Pjanić, koji je prethodni dvoboj u Finskoj propustio zbog suspenzije, a večeras se vidjelo koliko je važan za igru izabranika Roberta Prosinečkog.

"Večeras smo igrali puno bolje nego u Finskoj, ali na žalost nismo osvojili ni bod, a smatram da smo ga zaslužili. Italija je favorit ove grupe i imaju bolje igrače nego mi. Međutim, mi smo dobro igrali, stvarali smo šanse. Mogli smo do boda, žao mi je što nismo uspjeli", rekao je vezista Juventusa.

Reprezentacija BiH nastavlja kvalifikacije u septembru utakmicama sa Lihtenštajnom i Jermenijom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC