• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovićevo "Da" Ramadaniju i strah od izlaska na Bernabeu

Autor mondo.rs

Novi centarfor Reala otkrio je španskim novinarima kako su tekli pregovori sa Madriđanima. Tačnije, nije ih ni bilo. Plašio se izlaska pred navijače sa loptom.

Pred velikim brojem navijača, novinara i fotografa, Luka Jović (21) u sredu je formalno postao fudbaler Real Madrida.

Perspektivni srpski napadač stigao je na stadion "Santjago Bernabeu" u transferu "teškom" 60 miliona evra i slikao se sa belim dresom u društvu predsednika kluba Florentina Pereza i direktora Emilija Butragenja, koji je sedeo kraj njega na konferenciji za medije.

Upitan za broj koji će nositi i koji bi voleo da zaduži, dojučerašnji "špic" Ajntrahta rekao je da tom detalju ne daje veliki značaj. U Frankfurtu je nosio "osmicu", u Benfici "35", u Zvezdi "devetku"...

"Mislim da broj ne igra fudbal i da je totalno nebitan na dresu", rekao je Luka, očigledno "stegnut" pred kamerama, tokom najvećeg dana svoje karijere.

Očekivano, madridski novinari nekoliko puta su ga pitali da li je bilo kontakata ili pregovora sa Barselonom. Jović je nekoliko puta na to odgovarao identično, porukom da je od prvog dana prelaznog roka sve prepustio svom agentu.

"Nisam znao ni za jednu drugu ponudu. Fali Ramadani moj menadžer vodi brigu o tome i to je sve na njemu", izjavio je on.

Prema njegovim rečima, pregovori nisu trajali dugo. Ukratko prepričano, "kraljevski klub" je pozvao i Jović je prihvatio.

"Čuo sam se sa Falijem i on mi je izneo ponudu i odmah sam je prihvatio. Malo se odužila ta priča, bilo je pisanja po medijima, ali sam srećan što sam došao ovde".

Luka je na skoro sva pitanja odgovorio kratko, pa je u jednom trenutku i priznao "stidljiv sam, ali ne bih dublje o tome da govorim". Novinarima je otkrio i od čega je imao najveću tremu uoči promocije.

"Iskreno, jedina stvar koje sam se plašio bio je izlazak na teren i pimpovanje loptom, ali prošlo je OK. Nadam se da ću zaslužiti skandiranje navijača".


Od leta, Jovićev saigrač u napadu biće Karim Benzema, Francuz o kome srpski centarfor ima veoma lepo mišljenje.

"Kada je Benzema došao ovde imao sam 11 godina i nadam se da ću naučiti mnogo od njega. Došao sam ovde da učim i imamo mnogo dobrih igrača od kojih mogu mnogo toga da naučim, tako da se nadam da ću napredovati".

Zanimljiv odgovor dao je i kada su ga pitali za očekivanja u "kraljevskom klubu"

"Daću sve od sebe da iskoristim priliku. Ako je iskoristim - ostaću tu. Ako je ne iskoristim - bilo je na meni", dodao je Jović i naglasio da bi voleo da se narednih dana čuje sa Lukom Modrićem, svojim novim saigračem, uz koga se očekuje da trese mreže.

Takođe, Realovi napadači sigurno će dobiti važnog asistenta i kada u Madrid stigne Eden Azar iz Čelsija, a njegova promocija zakazana je za četvrtak uveče.

Jovićeva promocija praćena je širom Evrope, a engleski portal "Gardijan" direktno je prenosio na svom YouTube kanalu.

Pogledajte kako je izgledao prvi Lukin dan u Madridu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC