• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serena i Tim se mire - igraće dubl na Vimbldonu?

Autor mondo.rs

Poslije nesporazuma tokom Rolan Garosa, kada je Serena Vilijams bukvalno istjerala Dominika Tima iz press sale, na pomolu pomirenje.

Najbolja teniserka svih vremena Serena Vilijams ponijela se krajnje nesportski i mimo manira velikog šampiona tokom Rolan Garosa. Poslije neočekivanog poraza, Serena je bila nervozna, špto je razumljivo, ali nije razumljivo to što je bukvalno otjerala Dominika Tima sa konferencije za novinare koju je držao poslije svog meča.

Dominik Tim, koji je bio finalista ovogodišnjeg Rolan Garosa, bio je bijesan na Serenu i organizatore, ne shvatajući kako je tako nešto moglo da se dogodi, a o Sereni, koja je osvojila čak 23 grend slem titule, rekao je da ima "loš karakter".

Ali, kada su se strasti smirile, Tim je spustio loptu. Sada Sereni nudi ruku pomirenja.

"Vjerovatno to nije bila Serenina greška. Ona je veliki šampion, njena dostignuća su nevjerovatna, senzacionalna. Volio bih kada bi pristala da igramo miks dubl na Vimbldonu ili US openu", izjavio je danas Tim.

Nakon što je najprije svoju ljutnju, poslije prekinute konferencije za novinare nakon meča sa Urugvajcem Pablom Kuevasom, usmjerio ka Sereni, sada Austrijanac smatra da su za grešku ipak krivi organizatori.

"Sada kad se sjetim toga mislim čak da je zabavno što se u organizaciji dogodila greška na tako velikom turniru", kaže Tim.

Serena Vilijams je, inače, već osvojila miks dubl na Vimbldonu 1998. godine, kada je kao 16-godišnjakinja igrala u paru sa Belorusom Maksom Mirnjijem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC