Zapalio auto i prijavio nepoznate izvršioce

Autor:

M.J (33) je u Donjem Zabrđu, opština Ugljevik, zapalio automobil "fijat bravo" i razbio sva stakla na drugom vozilu, te policiji prijavio da su to učinila nepoznata lica, saopšteno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

0
A- A A+
milicija Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Ovo lice je 24. maja Policijskoj stanici Ugljevik prijavilo da su nepoznata lica zapalila "fijat bravo" i oštetila "fijat palio", koji su bili parkirani na zemljišnoj parceli u Donjem Zabrđu.

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izvršili uviđaj, a operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da je lice koje je prijavilo djelo ustvari i izvršilac.

"Lice M.J. je upotrebom otvorenog plamena zapalilo `fijat bravo`, dok je upotrebom podesnog predmeta razbilo sva stakla na drugom vozilu", navedeno je u saopštenju.

Tokom kriminalističke obrade lice M.J. je potpunosti priznalo i opisalo način izvršenja djela, navodeći da je u ranijem periodu imalo problema sa licem koje je vlasnik oštećenih vozila.

Zbog počinjenog krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari protiv M.J. je nadležnom tužilaštvu dostavljen izvještaj.

Tagovi:

Ostale vijesti