• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović: Da iznenadimo nosioca u Evropi

Autor mondo.ba

Fudbaleri Radnika su počeli pripreme za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Trener Semberaca Mladen Žižović potvrdio je da su ambicije bijeljinskog kluba da ponove uspjehe iz prethodne dvije sezone, ali i dodao da će u predstojećoj sezoni to biti neuporedivo teže.

"Kao i dosad, cilj je da stabilizujemo ekipu i stvorimo nekoliko kvalitetnih mladih igrača, pa nismo previše opterećeni nekim novim izlaskom u Evropu, ali sigurno je da ćemo dati svoj maksimum i pokušati da to ponovo ostvarimo", rekao je Žižović.

Prema njegovim riječima, Radniku ponovo slijedi rekonstrukcija igračkog kadra, u relativno skromnim uslovima.

"Kad pogledate budžete i primanja na primjer samo Tuzle siti, čija dva igrača vrijede više od našeg kompletnog tima, a kad uporedite gdje su oni, a gdje smo mi, onda to znači da je naš kolektiv sportska, mala, ali odabrana četa, koja vrlo dobro zna šta radi. Zato sam siguran da ćemo i u ovom mom, petom po redu prelaznom roku u Radniku, iznaći najbolja moguća rješenja".

Pisali Dodiku: Pomozite i bijeljinskom ''Radniku''

Žižović je otkrio da će prvi pripremni meč odigrati 22. juna protiv Zvijezde 09 u etno-selu Stanišići ili Ugljeviku, a poslije toga će otputovati na Zlatibor 10 dana i odigrati još dvije utakmice.

"Nakon toga ćemo se vratiti u Bijeljini i spremati za prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a njegovo ime saznaćemo 19. juna na žrijebu. Nadamo se da ćemo biti ravnopravni iako nisu nosioci, probaćemo da napravimo iznenađenje, a potom nam slijedi prvenstvo 21. jula", istakao je trener Radnika i najavio dosta odlazaka i dolazaka na bijeljinski Gradski stadion.

Prvo pojačanje za narednu sezonu semberske ekipe je golman Dalibor Kozić, koji je u Bijeljinu stigao iz GOŠK-a, a ranije je branio za Kozaru iz Gradiške, banjalučki Borac, Rudar iz Prijedora i Zrinjski.

"Zaista sam sretan dolaskom u Radnik, i vjerujem da ću se svojim zalaganjem nametnuti treneru Mladenu Žižoviću u konkurenciji za prvi tim. Radnik je u posljednje četiri godine doživio pravu ekspanziju. Stabilan je premijeligaš što je karakteristično za ovaj klub, a ujedno je po drugi put u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope što je za mene posebna čast", izjavio je Kozić koji je sa Radnikom potpisao dvogodišnji ugovor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC