Ko ne bi zaplakao od sreće!

Autor:

Rade Krunić napravio je transfer karijere i nije mogao da zaustavi suze...

Ko ne bi zaplakao od sreće! Foto: Guliver/Getty Images/Paolo Bruno

Ispunjenje sna!

Od naredne sezone Rade Krunić (25) igraće za Milan nakon što su "rosoneri" uspjeli da se dogovore s Empolijem oko visine obeštećenja, dok je daleko manji problem bio oko plate fudbalera iz Foče koji već godinama dobro igra na Apeninima.

Reprezentivac Bosne i Hercegovine potpisaće naredne nedjelje četvorogodišnji ugovor sa Milanom.

"Rosoneri" su ga pratili konstantno prethodnih šest mjeseci, čak i na treninzima Milana, ali je posao umalo propao pošto je sportski direktor bio spreman da se povuče iz pregovora smatrajući da nije dovoljno atraktivno ime.

/SVI DETALJI TRANSFERA: RADE KRUNIĆ OD FOČE DO SAN SIRA/

Njegov odlazak ubrzao je dolazak Krunića., pa u Milanu smatraju da vezista ima sve ono što su tražili od igrača na njegovoj poziciji.

Italijanski mediji prenose da je 25-godišnji fudbaler, nakon što je obaviješten da je novi fudbaler Milana tokom godišnjeg odmora, plakao od sreće kada je tu informaciju podijelio sa svojom porodicom, sjetivši se koliko je to bio koplikovan put.

"Ispunio sam svoj san, ne mogu da vjerujem", rekao je najbližima.

Rade Krunić Foto: Guliver/Getty Images/Gabriele Maltinti

Krunić je počeo u Sutjesci iz Foče, potom igrao za Donji Srem i prešao u Veronu iz koje se odmah vratio u Pećince, da bi potom preko Borca iz Čačka stigao do Empolija.

Za ovaj klub iz prelijepe Toskane igrao je četiri sezone, čak i u drugom rangu takmičenja, a za to vrijeme skupio je 119 nastupa i 13 pogodaka. Vrijedi istaći i podatak da je u istom periodu zabilježio i 18 asistencija.

Krunić će biti prvo "završeno" pojačanje novog sportskog direktora Zvonimira Bobana, dok bi drugo po svoj prilici trebalo da bude Dejan Lovren, njegov sunarodnik.

Tagovi:

Ostale vijesti