• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ćao Luka, je l' može meni desetka?"

Autor mondo.rs

Moraće nekog manje poznatog da pita...

Eden Azar je konačno igrač Real Madrida.

"Flertovanje" dvije strane trajalo je već godinama, a "kraljevski klub" je ovog ljeta iskoristio to što Čelsi nije imao kud nego da proda svog najboljeg fudbalera, pošto je Belgijancu ugovor isticao naredne godine...

Nisu ni oni prošli loše, dobili su 100 miliona evra, najvjerovatnije im sljeduje još 30 kroz bonuse, a Eden Azar se već "odomaćio" u novom klubu kada je prezentovan u četvrtak.

Oko 50.000 navijača došlo je na "Santjago Bernabeuu" kako bi pozdravili novu zvijezdu svog tima, a pimplovanjem lopte i fotografisanjem sa navijačima, Azar je otpočeo novu epizodu u karijeri - poslije osam godina u Engleskoj.

Tamo smo navikli da nosi broj "10" na leđima, ali u Realu je već rezervisan za (još) zvanično najboljeg fudbalera svijeta Luku Modrića.

"Pokušao sam da stupim u kontakt sa Modrićem preko Kovačića... U šali sam ga pitao da li bi mogao da mi ostavi svoju desetku, na šta mi je Luka rekao ne može, tako da moram da pronađem drugi broj", kazao je Eden Azar novinarima na predstavljanju.

/EDEN AZAR: U PORODIČNOM DVORIŠTU SAM POSTAO NAVIJAČ REALA/

Pri izlasku na teren nosio je majicu bez broja, ali mediji već spekulišu da će to biti onaj koji je proslavio Kristijana Ronalda...

"Očekuje se da će Eden Azar nositi #7 u Real Madridu pošto je takav dres već viđen u prodavnici u Dubaiju i Barseloni, još od petka kada je potpisan ugovor. Trenutno je u vlasništvu Marijana Dijaza, ali će najvjerovatnije taj fudbaler napustiti klub", pišu španski mediji.

Brojevi su odavno dio imidža fudbalera i oni prepoznatljivi svakako služe za bolju prodaju dresova, a sigurno da je i Real Madridu i njihovom sponzoru u interesu da zarade od njega.

Od Marijana Dijaza, koji je među 13 precrtanih, teško da će toliko profitirati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC