Savić izabrao 15 igrača za Svjetsku ligu

Autor:

Nije mu bilo lako, ali Dejan Savić je odredio 15 vaterpolista na koje će računati tokom "napada" na zlatnu medalju u Beogradu.

Savić izabrao 15 igrača za Svjetsku ligu Foto: MN Press

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak od 15 igrača za završni turnir Svjetske lige u Beogradu, na kom od standardnih nema samo povrijeđenog Viktora Rašovića, koji ima problem sa koljenom i slijedi mu pauza.

/EVO KAKO DO BESPLATNIH KARATA ZA SVJETSKU LIGU U BEOGRADU/

Na spisku su sljedeći igrači:

Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Nikola Dedović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Radomir Drašović, Strahinja Rašović.

"Izuzetno je naporna sezona, vidljiv je umor kod igrača, ali ćemo učiniti sve da takmičenje dočekamo u što je moguće boljoj formi. Naš cilj se zna i od njega ne odustajemo (prvo mjesto i plasman na OI u Tokiju, prim. aut)", izjavio je selektor "defina" Dejan Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije nakon objavljivanja konačnog spiska.


Finalni turnir Svjetske lige održava se na Tašmajdanu od 18. do 23. juna, srpski tim grupnu fazu turnira počinje protiv Australije, a potom slijede dueli protiv Hrvatske i Kazahstana.

Srbija će sve utakmice igrati od 21 sat.

/U SUSRET SVJETSKOJ LIGI - ZLATNI SRPSKI REKORDERI/

Ostale vijesti