• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzićev odgovor: Ludilo Dejana Savićevića, sve je laž!

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

"Igrači Crvene zvezde su sami donijeli odluku. Nisu odbili Crnu Goru, već da igraju protiv Kosova", poručio je generalni direktor crveno-bijelih u odgovoru Savićeviću.

 Zvezdan-Terzic-odgovor-Dejanu-Savicevicu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Dejan Savićević, predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, oštro je u petak napao Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde, optuživši ga da je lično stvorio haos u crnogorskom fudbalu.

Legendarni igrač Zvezde i jugoslovenskog fudbala oštrim riječima je govorio o Terziću i govorio uvrede poput "on je nikakav čovjek", a zbog toga što smatra da je on vršio pritisak na Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da ne igraju u nedavnoj utakmici Crne Gore protiv reprezentacije samoproglašenog "Kosova", završenoj remijem 1:1 u Podgorici.

Nekoliko sati kasnije, Terzić je odgovorio, a njegovu poruku prenosimo u cjelosti.

"Rekao sam već prije nekoliko dana da ne treba miješati politiku i sport i da je odluka dvojice igrača Crvene zvezde da ne igraju protiv Kosova njihova lična odluka. Igrači Crvene zvezde nisu odbili da igraju za Crnu Goru, to im je i čast i zadovoljstvo, već su odbili da igraju protiv takozvane države Kosovo i stoje mirno pred himnom i zastavom nepostojeće države Kosovo", rekao je Terzić.

Izvor: MN PRESS



Odgovarajući prvom čovjeku crnogorskog fudbala, on je dodao...

"Savićević je prije dva mjeseca poslije žrijeba saznao da će Crna Gora igrati protiv Kosova i znao je da ima selektora i 5 igrača iz Srbije. Tada je kao odgovoran i mudar predsjednik trebao da ih sve pozove i pita: 'Ljudi, da li imate problem da kao građani Srbije igrate protiv Kosova?'. Zašto to tada nije uradio je pitanje za njega. Ne razumijem ludilo Dejana Savićevića i njegovo pominjanje moga imena, navijača Crvene zvezde, raznih službi i vlasti u Srbiji jer sve što je izrekao je laž".

Terzić je zatim ponovio da je odluka Stojkovića i Ivanića bila usmjerena prema "Kosovu", a ne prema državi za čiju reprezentaciju igraju.

"Stav dvojice igrača Crvene zvezde je stav protiv Kosova a ne stav protiv Crne Gore koju i ja lično i svi u Crvenoj zvezdi i volimo i doživljavamo kao nezavisnu ali bratsku nam državu".

Za kraj, on je poručio...

"Zašto je Dejan Savićević ovim izjavama sebe stavio u funkciju negativne politike prema Srbiji nije mi jasno, ali neka njemu služi na čast. Crvena zvezda i Srbija su mu dali ime i prezime, ljubav i emociju, i ja iskreno želim da Dejan Savićević i poslije ovoga dolazi u Beograd kao veliko ime i ljubimac naših navijača, i bude dočekan kao jedan od najvećih igrača koje je Crvena zvezda ikada imala".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC