• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grbić: Najveća pobeda do sada

Autor mondo.rs

Selektor Srbije hvalio igru i odnos igrača posle trijumfa nad odličnim Brazilcima u Ligi nacija

 Srbija Brazil 3:2 Nikola Grbić: Najveća pobeda do sada Izvor: MN PRESS

Odbojkaši Srbije ostvarili su veliki trijumf protiv odlične ekipe Brazila u prvom meču trećeg vikenda Lige nacija u portugalskom Gondomaru.

Izabranici selektora Nikole Grbića savladali su favorizovanog rivala koji je igrao u najjačem sastavu rezultatom 3:2 (17:25, 25:22, 17:25, 25:20, 15:12).

"Dosta igrača je dobilo priliku. Većina ih je iznelo teret od početka do kraja. Ulazak Jovovića je doneo iskustvo, stabilnost, mirnoću, kontinuitet u promenui serve. Takođe, ulazak Božidara Vučićevića je dao kontinuitet i dodatnu energiju. Za Luburića je bilo predviđeno da ne igra cele utakmice odmah, tako ćemo i u drugoj utakmici da ga koristimo", analizirao je učinak ekipe Grbić nakon što su Brazilcima naneli prvi poraz ove sezone u Ligi nacija.

"Pozitivna je stvar što smo tri od pet taj brejkova pobedili, i ostvariti pobedu protiv Brazila koji je dva puta vodio u setovima. Ovo je najvažnija pobeda do sada", dodao je selektor Srbije.

Božidar Vučićević ocenio je da trijumf nad Brazilom mnogo znači ekipi, ali da posle njega treba da nastave čvrsto protiv svakog rivala.

"Bio je to izuzetno težak meč. Brazil je jedan od najvećih protivnika i ekipa za poželeti da igrate protiv njih. Nismo imali strah već samo poštovanje. Imamo igrače koji mogu u svakom trenutku da uđu u teren i pokažu šta znaju. Nismo očekivali pobedu ali smo ušli u meč da se trudimo pa šta bude. Ovo može, ali ne sme da nas opusti pred sledeće mečeve", rekao je reprezentativac Srbije..

Srbija sledeći meč igra večeras od 20 sati, a rival će joj biti domaćin Portugalija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC