• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leonardo spremio pet miliona godišnje za Sergeja?

Autor mondo.ba

Doskorašnji direktor Milana, Brazilac Leonardo vraća se na funkciju u Pari Sen Žermenu i planira da na "Park Prinčeva" dovede srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića Savića i golmana "rosonera" Đanluiđija Donarumu.

Pariski "sveci" su i ranije bili zainteresovani za veznog igrača selekcije Srbije, baš kao i Leonardo koji je pokušao Sergeja prošlog ljeta da dovede u Milan, međutim, prvi čovjek Lacija Klaudio Lotito je glatko odbio sve ponude.

Francuska televizija "Kanal plus" javila je u subotu da PSŽ priprema ponudu od 75 miliona evra i petogodišnji ugovor za Srbina, po kojem bi inkasirao pet miliona evra po sezoni.

Iako je rimski klub "razrezao" cijenu od 120 miliona evra, ona se vratila u realnije okvire iako je srpski fudbaler prethodne sezone proglašen za najboljeg veznog igrača Serije A. 

Osim Sergeja, Leonardo je prema tvrdnjama "La Stampe" spreman da ponudi Milanu 60 miliona evra za Đanluiđija Donarumu, koji će ovog ljeta najvjerovatnije napustiti "San Siro".

S obzirom da je čuvar mreže "rosonera" ponikao u omladinskoj školi Milana, predstavljaće čist profit za klub, koji će biti u prednosti za transfer zbog Leonardovih veza u odnosu na takođe zainteresovani Mančester junajted.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC