Osvježite se uz - DOBRE VIJESTI!

Autor:

Nedjelju je najbolje započeti uz dobre vijesti. Donosimo pregled pozitivnih priča koje smo objavili u proteklih sedam dana.

0
A- A A+

dobre vijesti Foto: Mondo.ba, photofunia

Na početku sjajna vijest iz Trebinja - ovaj grad će i ove godine postići rekorde u broju dobrovoljnih davalaca krvi, ali i u broju prikupljenih jedinica krvi, kojih je u prošloj godini bilo 2.339. Detalje pročitajte OVDJE.

U Banjaluci je otvoren novi most, izgrađen na mjestu nekadašnjeg Zelenog mosta. Dug je 80, a širok 14 metara i povezuje istočni i zapadni tranzit, odnosno naselja Kočićev Vijenac i Obilićevo. Na mostu se nalaze pješačka i biciklistička staza, kao i vidikovac. Pročitajte...

Speleolozi su fascinirani prizorima koje su zatekli u dosad neistraženoj Riponjinoj jami, u selu Smoljana, u opštini Bosanski Petrovac, za koju se vjeruje da je možda i jedna od najstarijih pećina u Evropi. O čemu je riječ, saznajte OVDJE.

Predstavnici Dobrotvornog udruženja "Privrednik Republike Srpske" uručili su danas 11 laptop računara darovitoj djeci iz Republike Srpske, koja su slabijeg imovinskog stanja. Pročitajte...

Po velikanu jugoslovenskog i srpskog glumišta Velimiru Bati Živojinoviću nazvana jedna ulica u centralnom dijelu Beograda. Čuveni TV voditelj Miloje Mića Orlović trebalo bi da dobija skulpturu ispred zgrade RTS. Detalje pročitajte OVDJE.

Predstavnici IT Girls inicijative dodijelili su učenicama i nastavnicima osnovnih škola u Ključu i Cazinu Arduino elektroničke setove namijenjene učenju programiranja i kreiranju elektronskih sklopova. Naša ekipa je bila na licu mjesta, OVDJE saznajte kako je bilo.

Lijepa vijesti iz rogatičkog sela Božine. Bračni par Maja i Nenad Gluhović iz rogatičkog sela Božine dobili su 11. dijete - sina NJegoša. Prvo dijete, sina Bogdana, Gluhovići su dobili prije dvadeset godina. Zatim su se rađali Nevena, Suzana, Gorica, Dragoljub, blizanci Dušan i Dušica, Snežana, Jovanka, Danijela i nedavno NJegoš. Detalji su OVDJE.

U Banjaluci održan "Dan inkluzivnog sporta", sa fokusom na inkluzivne sportske aktivnosti djece i osoba sa i bez invaliditeta. Pročitajte...

Za kraj i jedna sportska vijest. Banjalučki Fudbalski klub Borac do kraja godine od republičkih institucija će dobiti milion konvertibilnih maraka, a u drugom dijelu sezone dodatni milion. Više detalja saznajte OVDJE.

Tagovi:

Ostale vijesti