• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati iz Srbije bolji od Srba iz Hrvatske

Autor mondo.ba

Prijateljski susret u Tavankutu kod Subotice između reprezentacija Srba iz Hrvatske i Hrvata iz Srbije pripao je hrvatskoj selekciji rezultatom 4:1 (1:1).

Hrvati iz Srbije su kod Subotice deklasirali Srbe iz Hrvatske u prijateljskom meču koji je obilovao odličnim potezima i fer-plejom bez obzira na sparno vrijeme i rojeve komaraca, prenio je zagrebački portal "Novosti".

Prvo poluvrijeme završilo je izjednačenjem (1:1), a golove su postigli Dario Vojnić za hrvatsku i Bojan Gvozdenović za srpsku reprezentaciju.

Hrvati iz Srbije poveli su u drugom poluvremenu s još jednim golom Vojnića, da bi pogotkom iz penala kapitena Dejana Godara, domaćin praktično riješio pitanje pobjednika.

Do kraja je još Davor Poljaković ovjerio trijumf četvrtim golom za reprezentaciju hrvatske manjine.

Poslije meča održan je kulturno-umjetnički program u kojem su nastupili Hrvatski kulturni centar "Bunjevačko kolo" iz Subotice i Srpsko kulturno društvo "Jovan Lazić" iz Belog Manastira.

Utakmici su prisustvovali Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Boris Milošević, srpski poslanici u parlamentu Hrvatske, predsjednik Zajedničkog vijeća opština Srđan Jeremić, ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić, ambasador RH u Srbiji Gordan Bakota te narodni poslanik i predsjednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislav Žigmanov.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC