Paklen derbi: "Daj da završimo, da ne popadamo"

Autor:

I treći meč finalne serije odigran je u uslovima na ivici izdržljivosti. "Stvarno je jezivo..:", rekao je Davidovac posle meča.

0
A- A A+
Foto: MN Press

Velika vrućina je ovih dana u Beogradu, a u "Pioniru" je još toplije.

Crvena zvezda i Partizan igraju finalnu seriju Superlige, za titulu prvaka Srbije, a svaki meč protiče uz "bezbroj" prekida za brisanje terena, što je i očekivano.

Još kada u takvom ambijentu navijači zapale baklje ili nešto drugo, onda dim čini situaciju u dvorani još nesnosnijom i težom za igrače.

Reporter TV Arena sport čuo je tokom trećeg derbija u finalu kako Zvezdin kapiten Branko Lazić dovikuje saigračima: "Daj da završimo, da ne popadamo".

Utakmica je trajala dva sata i 21 minut, a Dejan Davidovac, jedan od junaka pobede crveno-belih, takođe je govorio o teškim uslovima.

"Prošli put su o tome pričali i igrači Partizana i treneri. Stvarno su jezivi uslovi, jako je teško da se igra, ali kako je nama. tako je i njima. Sve to moramo da završimo", rekao je on nakon meča,

Pogledajte fotografije sa terena, kao i klipove iz dvorane, u kojoj su navijači Zvezde palili zastavu samoproglašenog "Kosova" i slali poruke Crnoj Gori, Dejanu Savićeviću...

Ostale vijesti