• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će i Lo Selso u "klub 100"?

Autor mondo.rs

Argentinski "vezista" na meti je Totenhema i Mančester junajteda, ali i jedni i drugi će morati da povećaju ponudu...

Tri godine posle prelaska Pola Pogbe iz Juventusa u Mančester junajted, evropsko fudbalsko tržište došlo je dotle da se za svakog igrača koji je u prethodnoj sezoni malo odskočio vezuje potencijalna cena od 100 miliona evra!

Tako je i u slučaju Đovanija Lo Selsa, reprezentativca Argentine iz redova Real Betisa.

Klub iz Sevilje nedavno ga je otkupio od Pari sen Žermena za 22 miliona evra, nakon jednogodišnje pozajmice, a sada je na meti bogatih premijerligaša, Totenhema i Mančester junajteda.

A, zna se kako se pregovara sa takvima.

Lo Selso u ugovoru ima klauzulu po kojoj cena njegove slobode iznosi pomenutih 100 miliona evra, tako da Totenhemova ponuda od 60 miliona funti (oko 67 miliona evra) nikako "ne pije vodu", bez obzira na to što bi finalista Lige šampiona time drastično pomerio granicu svog rekordnog transfera (38 miliona funti za Davinsona Sančeza, dovedenog iz Ajaksa 2017).

Navodno Lo Selso želi da dođe u London, kod svog zemljaka Maurisija Poketina, ali moguće je da će završiti na "Old Trafordu", budući da Mančester junajted trenutno nudi 75 miliona evra i bliži je ispunjenju Betisovih zahteva.

Oko 75 miliona evra biće potrebno i za dovođenje Tangija Ndombelea iz Liona, koji je drugi na Totenhemovoj listi želja što se tiče veznog reda...

S obzirom na to da "pevci" u prethodna dva prelazna roka nisu potrošili ni funtu, razumljivo je što sada oklevaju da za samo jednog ili dvojicu igrača izdvoje ogroman novac za njihove standarde.

Ipak, to je ono što će morati da učine, ako žele da u sledeću sezonu uđu kao ravnopravni konkurenti Mančester sitiju i Liverpulu pre svih.

Lo Selso ima 23 godine, a u tek završenoj sezoni dao je 16 golova i šest puta asistirao na 45 utakmica Primere, Lige Evrope i Kupa kralja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC