• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponovo svi krive Mesija: Nismo hteli ovako, ali...

Autor mondo.rs

Kapiten i "desetka" reprezentacije Argentine garantuje da će već protiv Paragvaja ekipa izgledati bolje... Ponovo su pod pritiskom, Mesi najvećim od svih.

Nije moglo da počne gore po "gaučose" u Brazilu!

Argentina je sinoć u Salvadoru poražena od Kolumbije (2:0) na startu Kopa Amerike, a još gore od rezultata jeste užasna igra izabranika novog selektora Lionela Skalonija.

Njegova ekipa delovala je bezidejno i bez rešenja za "presing" vatrenih Kolumbijaca, posebno u prvom poluvremenu, dok su u nastavku uspeli da podignu nivo igre, ali odbrana nije izdržala njihovo prisustvo na polovini protivnika.

Rodžer Martinez i Duvan Zapata iskoristili su očajnu igru čitave zadnje linije, pre svih Saravije i Otamendija, pa su to pretvorili u dva laka gola u kontrama...

To je značilo da je Argentina prvi put od 1979. godine izgubila na startu Kopa Amerike, a istovremeno doživela je prvi poraz na ovom takmičenju od 2007. godine, pošto je prethodnih godina bivala eliminisana samo nakon jedanaesteraca.

Krajnje očekivano, najviše kritika navijači i mediji upućuju na račun Lionela Mesija koji ponovo nije uspevao da stvori razliku kao kada igra za Barselonu.

/NAJAVA KOPA AMERIKA: MESI, OVO JE JEDNA OD POSLEDNJIH ŠANSI!/

Igrao je uz Kuna Aguera i samo jednom smo videli blisku saradnju njih dvojice, dok je izostala i povezanost sa Đovanijem lo Selsom, koju su njih dvojica pokazali na prijateljskom susretu protiv Hondurasa u sklopu priprema.

Na sve to, Vilmar Barios je obavio strašan posao u defanzivi...

"Ostaje gorak ukus u ustima", rekao je Leo Mesi posle meča novinarima.

"Imali smo šanse u drugom poluvremenu, teško je prihvatiti ovakav poraz, ali videćemo u narendim danima kako ćemo se izboriti s tim. Moramo da gledamo unapred i nastavimo dalje posle lošeg starta turnira".

Nije često ulazio u šanse na ovom meču, Kolumbijci su znali da je dovoljno da "zatvore" njega, a zanimljivo je da je najbliži golu bio posle udarca glavom.

"Naravno da nismo želeli ovako da počnemo, ali moramo da podignemo glave. Povukli smo se u prvom poluvremenu dok smo se u nastavku previše otvorili. Malo je falilo da postignem gol glavom, ali eto... Prošla je pored stative. Znamo da porazi na nas nikada nisu dobro uticali, ali probudićemo se protiv Paragvaja", najavio je kapiten Argentine.

Ta utakmica igra se 19. juna (2.30h) uz direktan prenos na TV Arena Sport. U poslednjem kolu Argentina igra protiv Katara (23. jun, 21h).

/KOMENTATORI TV ARENA SPORT O KOPA AMERIKA: BIĆE SPEKTAKL/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC