• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković: Sve dugujem Jeleni...

Autor mondo.rs

"Bio sam nervozan, nisam igrao dobro i jednom kada upadnete u takvu rupu, samo još više tonete", prisetio se Novak Đoković najtežeg perioda u životu koji je prebrodio.

 Novak Đoković: Sve dugujem Jeleni... Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Upoznali su se još u srednjoj školi i nakon dugogodišnje veze ljubav su "krunisali" brakom 2014. godine, a ubrzo su dobili sina Stefana i kćerku Taru.

Novak Đoković retko kada želi da govori mnogo o privatnom životu i braku sa svojom suprugom Jelenom Đoković, ali je u intervjuu za nemački list "Die Welt" otkrio i pojedine detalje koji govore u prilog tome koliko su njih dvoje povezani.

"Sve dugujem mojoj ženi Jeleni...", rekao je Novak Đoković.

"Ona mi je pomogla kada sam bio bukvalno slomljen. Pomogla mi je kada nisam imao više motivacije da igram tenis. Nije mi se to više sviđalo i pitao sam se da li je vredno da se stalno nosim sa umorom i bolom... Želeo sam da prestanem", dodao je najbolji teniser sveta u iskrenom intervjuu u kom je priznao da mu je bilo teško da balansira između terena i porodice.

/NOVAK PRED MILIONIMA GLEDALACA: JELENA, HVALA TI!/

Delovalo je da je Novak Đoković najviše problema imao tokom 2017. godine kada ga je mučila povreda lakta, rastao se s timom i, po sopstvenom priznanju, bio je tvrdoglav.

"Pokušavao sam da 'pronađem sebe', ali neuspešno. Bio sam nervozan, nisam igrao dobro i jednom kada upadnete u takvu rupu, samo još više tonete".

"Krivio sam sve za to... Prošlogodišnji neuspeh na Rolan Garosu protiv Marka Čekinata? Tada me je Jelena 'izlečila', ohrabrila me je i rekla da mi je potrebno samo strpljenje, da moja familija nikada nije izgubila veru u mene, kao i da će ona uvek biti uz mene. Trebalo je samo da ne bude nestrpljiv i da ne uništim sve ono što smo napravili", naveo je Novak.

Srpski teniser je konačno prelomio da operiše lakat, i da druga opcija ne postoji za njega, ali povratak na teren bio je dug i naporan...

Nije uspevao da napravi bolji rezultat na Australijan openu i Rolan Garosu, dugo mu je trebalo da dobije nekog igrača iz TOP20, a onda je zaigrao strašan tenis na Vimbldonu i najavio povratak na sam vrh...

"Nisam shvatao da ne možemo sve da kontrolišemo u životu, bio sam samo čovek koji vidi lopticu na terenu. Znao sam samo za važne ciljeve, ne kako da ih dostignem".

Tri uzastopne titule na grend slemu i polufinale na četvrtom velikom turniru sada nisu dovoljni Novaku Đokoviću koji je gladan novih uspeha, a novi želi da napravi već tokom idućeg meseca na Vimbldonu kada će braniti trofej.

"Definitivno želim još grend slem titula, ali hoću da budem u potpunom psihološkom balansu, odnosno ono što radim danas - će mi pomoći da sutra igram dobro. Sada sam i otac, a to menja mnoge obaveze u životu", kazao je Đoković koji je dodao i da je sada mnogo oprezniji kada je na terenu jer zna da ga gleda sin Stefan kome želi da bude primer.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC