• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina na Zlatiboru, trener se i dalje čeka

Autor mondo.rs

Ima iznenađenja na spisku igrača koji su pošli na drugi dio priprema

 Vojvodina-na-pripremama-na-Zlatiboru-sa-22-igraca Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Poslije pet dana u svojoj bazi u Veterniku, fudbaleri Vojvodine otputovali su jutros na drugi dio priprema na Zlatibor gdje će raditi na kondiciji sve do 27. juna.

U klupskom autobusu kojim je ekspedicija Vojvodine krenula na prelijepu planinu, i na kojoj se već nalazi dosta fudbalskih timova, krenula su 22 fudbalera, što znači da je prvobitni spisak od prethodne srijede skraćen za čak 12 imena.

Od igrača koji su imali bitniju ulogu u timu Vojvodine prošle sezone nema Damira Zlomislića, Milana Đurića i Aleksandra Mesarovića.

Povjerenje nisu opravdali ni pojačanja Nikola Srećković i Seku Kone, dok su uz njih u Novom Sadu ostali i Vukašin Pilipović, Andrej Jakovljević, Aleksandar Mirkov, Nemanja Ahčin, Predrag Vladić, Kristijan Živković i Nikola Gajić.

Vojvodina je na put krenula bez šefa stručnog štaba, sa igračima će do imenovanja nasljednika Radovana Krivokapića raditi trener Nemanja Krtolica, a posljednjih dana se "šuška" da će konačno doći do dogovora sa Miloradom Kosanovićem, čiji su dolazak navijači stopirali zimus.

O tome je rano pričati sve dok ne bude izabrano i novo rukovodstvo, a to bi moglo da se desi već ovog popodneva na sjednici Skupštine - koja je trebalo da se održi još prošlog utorka.

Ipak, ona je pomjerena za šest dana pošto je u posljednji čas došlo do razmimoilaženja u stavovima oko personalnih rješenja za visoke pozicije u klubu, zbog čega su čak reagovali navijači Vojvodine i zatražili pomoć novosadskog gradonačelnika Miloša Vučevića.

Spisak igrača koji će raditi na Zlatiboru do 27. juna i povratka u Novi Sad, nakon čega se odlazi na treći dio priprema u Sloveniju, gdje će Vojvodina igrati prijateljske mečeve:

GOLMANI: Emil Rockov, Nikola Simić, Nemanja Toroman.

ODBRANA: Aranđel Stojković, Milan Lazarević, Marko Mandić, Marko Bjeković, Daniel Graovac, Siniša Saničanin, Ranko Veselinović, Mladen Devetak.

VEZNI: Vuk Mitošević, Mirko Topić, Ognjen Đuričin, Damjan Gojkov, Nemanja Milojević, Đorđe Pantelić, Mihajlo Nešković i Dejan Zukić.

NAPADAČI: Bojan Matić, Eze Vinsent i Milan Vidakov.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC