• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meleg za MONDO: Ne žurim još nigde...

Autor mondo.rs

"Jedna od opcija je i nova pozajmica...", poručuje Dejan Meleg za MONDO koji se nije našao među putnicima za drugi deo priprema u Austriji.

 Dejan-Meleg-Crvena-zvezda-pozajmica-ili-raskid-ugovora Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u ponedeljak otputovala na drugi deo priprema u austrijski Vindišgarsten, a spisak je za prvobitni pre puta na Zlatibor "kraći" za osam imena.

Među njima ima opravdano odsutnih (Ebisilio, Nikolić, Borjan, Babić i Gajić), dok su Stefan Hajdin, Dejan Meleg i Dejan Vidić ostali u Beogradu i u narednom periodu će trenirati sa pomoćnim trenerom Ivicom Momčilovićem.

Svakako je Dejan Meleg najzvučnije ime sa spiska "otpisanih" pošto se Crvena zvezda i te kako letos pomučila da ga dovede iz Kajzerispora, a nakon šestomesečne pozajmice u Levadijakosu, koja nije bila naročito uspešna za bivšeg fudbalera Ajaksa i Vojvodine, postavlja se pitanje kakva je sudbina veznog fudbalera u Ljutice Bogdana.

/SPISAK ZA AUSTRIJU: NA OVE IGRAČE RAČUNA VLADAN MILOJEVIĆ/

Tragom te informacije, upitali smo Melega šta će se desiti ovog leta sa njim.

"Meni je još prvog dana na pripremama na Zlatiboru rečeno da se ne računa na mene. Vratio sam se sa željom da se izborim za minutažu i ostanem u Zvezdi. Prva sezona nije prošla kao što su svi, pre svih ja, očekivali...", kazao je Dejan Meleg za MONDO.

Zvezda je u međuvremenu pojačala tim na poziciji "osmice" i "desetke", mestima na kojima Dejan Meleg može da odgovori, a već neko vreme je jasno da je igrački kadar ogroman...

"Posle razgovora sa sportskim direktorom i trenerom (Mitar Mrkela i Vladan Milojević prim. aut.) rečeno mi je da na mene ne računaju. Što se tiče mog odlaska, sve je otvoreno. Ne želim ipak još nigde da žurim...", poručio je vezni fudbaler.

/PRE GODINU DANA NA MARAKANI: MELEG SPREMAN ZA KANGINU OSMICU/

Izvor: MN PRESS

Koje su opcije na stolu? Nova pozajmica, raskid ugovora?

"Jedna od opcija je i nova pozajmica, a što se tiče raskida ugovora nisam pričao još o tome ni sa kim iz kluba. Trebalo bi da narednim danima sednemo za sto i vidimo šta je najbolje za mene u ovom trenutku", zaključio je Meleg koji je prošlog juna potpisao ugovor na tri godine, uz još opciju na dodatnu godinu produžetka.

Momak iz Bačkog Jarka je za Zvezdu odigrao tek šest utakmica prošle sezone, poslednju još u oktobru protiv Dinama u Kupu, a zabeležio je i jednu asistenciju protiv Spartaka.

Ni u dresu Levadijakosa nije dobio mnogo prostora, svega sedam mečeva (316 minuta).

/MITAR MRKELA O PRELAZNOM ROKU: MOŽDA ODU I BOAĆI I PAVKOV/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC