• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber: Šampionska Crvena zvezda (FOTO)

Autor mondo.rs

Najtrofejniji fudbalski klub u Srbiji i Viber predstavili su 17 novih Viber stikera za obožavaoce “crveno-belih” širom sveta.

 Crvena-zvezda-Viber-stikeri-Sampionski-Viber-Crvena-zvezda-stikeri-Crvena-zvezda-slicice-Viber Izvor: MONDO / Viber / Crvena zvezda

Ne, ne, ne - niste pogrešili, već postoje i Crvena zvezda i Partizan Viber sličice, ali od danas ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu i najtrofejnijeg fudbalskog kluba u Srbiji obradovaće vest da je FK Crvena zvezda predstavila i svoj potpuno nov šampionski paket Viber stikera, koji će oduševiti njene navijače i učiniti dopisivanje još zanimljivijim!

Popularna Marakana, šampionski trofej, omiljeni navijački slogani i likovi trenera Milojevića, kapitena Savića, asova Pavkova, Borjana, Marina, Stojkovića, Boaćija, Bena i drugih krase drugo izdanje Zvezdinih izuzetno popularnih sličica na Viber aplikaciji.

Viber ispunjava obećanja

Zašto je Viber drugačiji i bezbedniji od ostalih aplikacija? Na tu temu govorili smo sa Danijelom Ivanovnom iz lokalnog Viber tima, koja nam je tom prilikom obećala da će Viber u Srbiji napraviti velike stvari uskoro. Kao što vidite - Viber već ispunjava svoje obećanje, jedva čekamo da vidimo šta je sledeće!

Osim toga što je jedna od omiljenih aplikacija za razmenu poruka, Viber je sad i platforma, koja putem jedne od njenih osnovnih funkcija - Viber Communities (Zajednica) povezuje, okuplja i pomaže ljudima da se prepoznaju po srodnim interesovanjima, aktivnostima, emocijama i ukusima.

Viber zajednica FK “Crvena zvezda” - jedna od najaktivnijih na dnevnoj osnovi u našem regionu - već sad ima više od 60.000 članova, a ovaj broj će od danas samo rasti zahvaljujući novim sličicama tj. stikerima.

Viber stikeri FK Crvena zvezda biće besplatni i dostupni za preuzimanje širom sveta tokom naredna tri meseca! Preuzmite Viber stikere FK Crvena zvezda ovde i postanite član Viber Zajednice FK Crvena zvezda ovde.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC