• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve u 16 sa Nešom i Đukom: Neko u Realu, neko u kanalu

Autor mondo.rs

Bila je ovo idealna prilika da Markoviću i Ninkoviću uzvratim gostoprimstvo, jer sam imao na osnovu čega da pomislim kako će razgovor o fudbalskim transferima u Evropi sa njima dvojicom biti zanimljiv i publici podkasta "Sve u 16".

 Sve-u-16-Mondo-podcast-gost-Nebojsa-Markovic-i-Dusan-Ninkovic Izvor: MONDO

Moj prvi susret sa podkastom, ako ne računamo nasumično preslušavanje setova elektronske muzike, audio drama i razgovora istoričara, bio je poziv da budem gost "Evrogola", koji su u to vreme vodile moje mlađe kolege Nebojša Marković i Dušan Ninković.

Zapravo, bio sam njihov gost dva puta.

Iako se "znamo" sa Twittera, prvi put smo se zaista upoznali prilikom mog dolaska na razgovor o najboljim igračima u Premijer ligi prošle sezone, otprilike u maju, kada sam ja zbog obaveza (ovo i nije neko opravdanje) došao prilično nepripremljen za taj razgovor, iako sam Engleze pratio svakodnevno kroz posao u sportskoj redakciji Monda.

Sećam se da sam bio zatečen dok smo snimali emisiju u tom malom improvizovanom studiju i da bilo neprijatno što nisam mogao da se setim nijednog levog beka koji je odigrao ispod oečekivanja pa sam improvizovao nešto u stilu da su to svi bekovi Mančester sitija, koliko ih ima, jer je na kraju najvažnije utakmice igrao štoper Ajmerik Laport.

Dobro, snašao sam se.

SVE U 16 SA NEŠOM PETROVIĆEM: ISPRAĆAJ KRSTAJIĆA

Drugi put je bilo daleko lakše, jer sve što je trebalo da uradim dva dana po povratku iz Rusije je da Nebojši i Đuki ispričam kako mi je bilo i skoro sve ono što mi se dogodilo na Svetskom prvenstvu. I meni je to odlično došlo da se osvrnem na tih 37 dana, koji su prošli brže nego ikad, pa nisam imao kada (a, ni kome) da pričam priču.

Njih je iz nekog razloga to zanimalo, a ispostavilo se da mi je to drugo gostovanje u "Evrogolu" pomoglo kasnije da nemam dilemu oko toga da li bi Mondo trebalo da ima svoj fudbalski podkast.

On se i dogodio početkom kalendarske 2019, koja je fudbalski tek nedavno završena, a to je omiljeni deo sezone za svakog poštenog igrača fudbal menadžera, jedinog mesta u univerzumu gde je zanimljivije van sezone nego dok se igraju utakmice.

Bila je to idealna prilika da kolegama Markoviću i Ninkoviću uzvratim gostoprimstvo, jer sam imao na osnovu čega da pomislim kako će razgovor o fudbalskim transferima u Evropi, sa naglaskom na onaj Luke Jovića, biti zanimljiv i publici Mondo podkasta "Sve u 16".

Ko je od super agenata kupio baš Al Kaponeovu vilu u Majamiju, zbog čega je Pol Pogba kod svakoga bio na listi igrača koje ne bi trebalo dovoditi, u čemu Real trenutno školuje Barselonu, koje su najveće greške koje skauti prave u proceni igrača... to su samo neke od tema kojih smo se "dotakli" u jednoj od najdužih epizoda do sada, nadam se sa razlogom.

Poslušajte...



...ili pogledajte gostovanje Nebojše i Đuke u 20. razgovoru u srcu šesnaesterca.

Sve u 16 Mondo podcast gosti Nebojša Marković i Dušan Ninković
Izvor: YouTube/MONDO portal


Zapratite #Sveu16 podcast na YouTube ili SoundCloud kanalu, tamo vas čekaju stare epizode i novi gosti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC