• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Tomić: Mislim da nam je učinak 100%

Autor mondo.rs

"Ne bavim se suđenjem već samo trenerskim poslom. Snimak nisam video, zaista ne mogu ništa da kažem...", odgovorio je Milan Tomić kada su ga novinari upitali za sporni koš Bilija Berona.

 Milan-Tomic-posle-osvojene-Superlige-i-pobede-Partizan-Zvezda-75-76 Izvor: MN PRESS

Veoma uspešna prva samostalna trenerska sezona za Milana Tomića!

Počelo je osvajanjem pehara regionalnog Superkupa, posle velike dramu u finalu plej-ofa ABA Lige ostvaren je cilj i savladana je Budućnost za trofej i učešće u Evroligi, a za kraj sezone, čak "dalekog" 17. juna, odbranjena je i titula prvaka Srbije.

Zvezda je slavila u četvrtoj utakmici finalne serije protiv Partizana (76:75) i peti put uzastopno podigla je pehar namenjen šampionu države.

"Čestitam igračima na dobroj utakmici, gde ni kada je vodio Partizan, nije falilo vere i borbenosti", kratko je kazao Milan Tomić na početku obraćanja na konferenciji za medije i onda uradio ono što retko kada radi - istakao "poimence" u prvi plan.


"Imali smo dosta problema na poziciji 5, hteo bih da čestitam Dejanu Davidovcu koji je igrao pozicije 1, 2, 4, na kraju i 5, jer smo imali problema sa faulovima. Izneo je veliki teret, ali i svi ostali su imali svoj doprinos".

U rezimiranju sezone koja je iza nas, Tomić je poručio...

"Bio je zacrtan cilj da se osvoji ABA liga, a osvojili smo takođe domaće prvenstvo i Superkup. Tako da mislim da je učinak bio 100 odsto", kazao je trener Crvene zvezde.

Meč je odigran u čudnim uslovima pošto je (ponovo) bila visoka temperatura u hali "Aleksandar Nikolić" dok je u jednoj fazi utakmice došlo i do prekida kada je krov popustio zbog snažne oluje u Beogradu, ali je nastavljen posle pauze.

"Bilo je 50 stepeni, to su nenormalni uslovi za igru. Moramo da imamo pre svega obzira prema igračima, evo večeras je i prokišnjavao krov", rekao je on.

Novinari su upitali Milana Tomića i za poene Bilija Berona uz zvuk sirene, kada je, utisak je, bek Crvene zvezde napravio korake.

 "Razmišljam kao što sam razmišljao od početka sezone. Ne bavim se suđenjem već samo trenerskim poslom. Snimak nisam video, zaista ne mogu ništa da kažem", kazao je Milan Tomić koji nije želeo da ulazi u dalju polemiku oko spornog detalja.

Šta biste voleli da se desi naredne sezone, a šta ne?

"Uf, to je kao kada su me pitali, šta ako izgubimo polufinale ABA od Partizana. Dan po dan, utakmicu po utakmicu, pa dokle stignemo", zaključio je Tomić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC