• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorović smiruje tenziju: Dešavaju se ovakvi mečevi

Autor mondo.rs

"Moramo da priznamo, nadigrani smo u većem delom utakmice", kazao je selektor mlade reprezentacije Goran Đorović nakon lošeg starta na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine.

 Goran-Djorovic-posle-Srbija-Austrija-0-2-Evropsko-prvenstvo-za-mlade Izvor: MN PRESS

Ni nalik onoj Srbiji iz kvalifikacija!

"Orliću" su odigrali lošu utakmicu na startu Evropskog prvenstva za mlade i poraženi su zasluženo od Austrijanaca (2:0), a utisak je da nas je ubedljivijeg poraza u Trstu spasao golman Boris Radunović koji već ističe da možemo da se "vratimo" posle lošeg starta turnira.

Zaigrala je Srbija u najjačem mogućem sastavu na papiru, ali izgleda da je Austrija izvukla pouke iz dve utakmice koje je odigrala protiv naše selekcije i bez problema nas "pročitala".

Odgovornost za to svakako ide na selektora Gorana Đorovića, koji je u nastavku pokušavao da "razmrda" ekipu menjanjem formacije i igrača na terenu, ali ni to nije dalo preveliki rezultat pošto su češće u šansama bili igrači u "belom".

"Ozbiljno smo shvatili protivnika i znali smo kako će Austrija da igra, ali moramo da priznamo, nadigrani smo u većem delom utakmice. Imali smo na 0:1 na tu šansu (Luka Jović prečka prim. aut.) koju smo mogli da pretvorimo u gol koji bi sigurno promenio situaciju, ali sada ne vredi…Možemo samo sportski da čestitamo Austriji. Bili su bolji", iskren je bio Goran Đorović.

/SPASAO NAS BORIS RADUNOVIĆ: LOŠA SRBIJA NA STARTU TURNIRA!/
Najlošiji deo tima bila je odbrana koja timski nije mogla da se nosi sa presingom Austrijanaca, dok je loše izgledala i kada bi igrači bili ostavljeni "jedan na jedan".

"Imali smo evidentan problem, ali dešavaju se takve utakmice. Na fizičkom nivou nismo parirali Austrijancima onako kako smo se dogovorili, a sve drugo je za internu analizu. Кad to uradimo, kad se igrače odmore, moramo da se spremimo za drugu utakmicu. Svesni smo da je sada sve biti ili ne biti, ali ekipa može mnogo bolje od ovoga što je večeras prikazala. Ne krivim ih ni sada, dali su sve od sebe, ali jednostavno se i ovakve utakmice dogode", zaključio je selektor.

Narednu utakmicu na prvenstvu Evrope za mlade naša reprezentacija igra protiv Nemačke u četvrtak, a selekcija "pancera" je već na putu da upiše pobedu pošto vodi 3:1 protiv Danske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC