• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkjerijeva poruka koja mnogima "zvuči" kao kraj

Autor mondo.rs

U slobodnom prevodu, reči pesme "Hurt" koju je podelio Italijan glasile bi: Danas sam povredio sebe, da vidim da li još osećam, usresredio sam se na bol, jedinu stvar koja je prava".

 Andrea-Trinkjeri-na-Tviteru-Hvala-grobari-na-bezuslovnoj-podrsci Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Sedam meseci i 17 dana nakon što je potpisao trogodišnji ugovor i postao prvi stranac trener košarkaša Partizana, Andrea Trinkjeri poslao je navijačima poruku na Twitteru koju su mnogi razumeli kao - oproštajnu.

"Prvo i najvažnije #HVALAGROBARI na bezuslovnoj ljubavi i ogromnoj podršci", "tvitnuo" je italijanski trener još vruće glave, u noći gorkog i spornog poraza od Crvene zvezde i završetka sezone sa osvojenim Kupom Radivojara Koraća, ali bez izborenog povratka u Evroligu i titule šampiona Srbije petu godinu zaredom.

ŽALBA: PARTIZAN TRAŽI NOVI MEČ!


Trinkjeri je poruku dopunio tagom #samohrabropartizanovci i kultnom pesmom sastava "Nine Inch Nails" sa albuma "The Downward Spiral" iz 1994, koju je osam godina kasnije na maestralan način obradila ikona američke kantri muzike, Johnny Cash.

Džoni Keš
Izvor: YouTube


Svestan da od Partizanovog zahteva za odigravanjem nove utakmice posle očiglednog trokoraka Bilija Berona neće biti ništa, Trinkjeri je osećanja posle iscrpljujuće serije sa "večitim rivalom" odigrane u nehumanim uslovima - bilo da se radilo o vrućini, dimu od baklji ili kišnici na parketu - iskazao stihovima koji bi u slobodnom prevodu značili:

Danas sam povredio sebe
Da vidim da li još osećam
Usresredio sam se na bol
Jedinu stvar koja je prava

Samo teška noć ili nagoveštaj rastanka?



"ZA 7-8 DANA SAM NAUČIO VIŠE NEGO ZA CEO ŽIVOT"

Trinkjeri je bio relativno aktivan na Twitteru tokom serije sa crveno-belima. Posle pobede poraza u prvoj utakmici pred zvezdaškom publikom odlučio se za dosta teži zvuk i hit "In The End" grupe "Linkin Park"...

Linkin Park
Izvor: YouTube

...dok je posle izjednačenja na 1:1 u utakmici pred partizanovcima izabrao sliku Hrama Svetog Save, jednog od simbola srpske prestonice, sa grbom KK Partizan na nebu.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC