• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti "otvorio" prelazni rok - i to kako!

Autor mondo.rs

Fernandinjo je konačno dobio dostojnu zamenu u Mančester sitiju...

Gvardiola je pobedio svoj bivši klub Bajern u trci za potpis fudbalera!

Vezni fudbaler Rodri (22) iz Atletiko Madridapristao je da pređe u Mančester siti, pa će "građani" u narednih nekoliko dana aktivirati njegovu otkupnu klauzulu iz ugovora koja iznosi ogromnih 70 miliona evra.

Zbog razgovora sa katalonskim stručnjakom sa klupe "građana", Rodri je odlučio da se zahvali Bajernu na izdašnoj ponudi, pošto je procenio da će mu Premijer liga više odgovarati...

Rodri će biti drugo najskuplje pojačanje u istoriji Sitija, više su platili samo Kevina de Brujnea kada je dolazio iz Volfsburga, a tako će i Fernandinjo konačno dobiti dostojnu zamenu i neće u veteranskim godinama morati da se "troši" na prevelikom broju utakmica.

Reprezentativac Španije je u Atletiko stigao letos, nakon što su ga "vratili" iz Viljareala, a u svojoj premijernoj sezoni na "Vandi" bio je jedan od najboljih igrača tima.

"Čolo" Simeone je insistirao na tome da Rodri ostane makar još jednu sezonu, ali Atletiko je napravio previd kada je u ugovor sa svojim igračem stavio klauzulu od "samo" 70 miliona evra koju je Mančester siti bez ikakvih problema aktivirao.

Na isti način su ostali i bez Lukasa Ernandeza, koji je prešao u Bajern, kao slobodni igrači otišli su već Dijego Godin i Filipe Luis, dok je odlazak najavio i Antoan Grizman.

Atletiko će tako znatno promeniti tim za narednu sezonu i već se zna da će Rodrija na mestu zadnjeg veznog zameniti Markos Ljorente iz Reala Madrida na koga Zinedin Zidan ne računa, kao ni na još 12 drugih igrača.

Ovih dana priča se i o tome da su "jorgandžije" pronašle i zamenu za Grizmana i da su spremni da za supertalentovanog Žoaa Feliksa plate 120 miliona evra Benfiki.

DRUGO KOLO:Makabi Tel Aviv (Izrael), Rozenborg (Norveška), AIK Stokholm (Švedska), Slovan Bratislava (Slovačka), Šerif (Moldavija), Škendija (Makedonija),  HJK (Finska), Didelanž (Luksemburg), Nju Seints (Vels), Dandalk (Republika Irska). 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC