• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović za MONDO: Slovaci favoriti, ali...

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

''Slovaci najteži rival u ovoj skraćenoj grupi, međutim iznenađenja su moguća'', rekao je za MONDO strateg Bijeljinaca Mladen Žižović.

 Mladen-Zizovic-kvalifikacije-za-Ligu-Evrope-komentar Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Fudbaleri bijeljinskog Radnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope snage će odmjeriti sa slovaćkim Spartakom iz Trnave, odlučeno je danas održanim žrijebom u sjedištu UEFA u Nionu.

Prva utakmica ova dva rivala biće odigrana 11. jula na Gradskom stadionu u Banjaluci, s obzirom da zdanje u Bijeljini ne ispunjava stroge kriterijume evropske kuće fudbala, dok će revanš biti igran sedam dana kasnije.

''Dobili smo, sigurno, najtežeg rivala u ovoj skraćenoj grupi rivala. Radi se o osvajaču slovačkog Kupa, te učesniku grupne faze Lige Evrope u prošloj sezoni, dok su sa ovim timom prošle godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona igrali Zrinjski i Crvena zvezda. Slovaci jesu favoriti, ali iznenađenja u fudbalu su moguća'', rekao je za MONDO šef stručnog štaba Radnika Mladen Žižović.

Dvomeč koji su Mostarci odigrali sa Spartakom prošlog ljeta i činjenica da su gostovali u Bosni i Hercegovini, prema Žižovićevim riječima, u ovom trenutku ne pomaže mnogo u pripremi ovog dvomeča.

''Nema to mnogo veze, čini mi se da su doveli novog trenera i da im je sada Portugalac na klupi, a bilo je i promjena u igračkom kadru, došli su potpuno novi igrači. U svakom slučaju, nama ostaje da se upoznamo sa svim tim izmjenama i spremimo što bolje za te duele'', naveo je Žižović.

Spartak Trnava je u sezoni 2017-18 osvojio titulu u Slovačkoj, te kako rekosmo igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona. U prvoj rundi su nadigrali Zrinjski, u drugom su uzeli mjeru varšavskoj Legiji, dok su u trećem zaustavljeni od kasnijeg učesnika grupne faze Crvene zvezde. U plej-ofu Lige Evrope su savladali Olimpiju Ljubljana, dok su u grupnoj fazi, uz sedam bodova, zauzeli treće mjesto, u konkurenciji sa Anderlehtom, Fenerbahčeom i zagrebačkim Dinamom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC