• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Milojević: Zaboravite na prošlu godinu

Autor mondo.rs

"Ovo je posebna utakmica", rekao je Vladan Milojević koji nije želio da povlači paralele sa prošlogodišnjim susretom sa Suduvom.

 Vladan-Milojevic-komentar-zreb-1.-kolo-kvalifikacija-Liga-sampiona-protivnik-Suduva Izvor: MN PRESS

Drugu godinu zaredom Crvena zvezda će u kvalifikacijama za Ligu šampiona igrati sa litvanskim prvakom, ekipom Suduve iz Marijampola.

Žrijeb ih je ovog popodneva u Nionu "spojio" u 1. rundi kvalifikacija, dok su prošle sezone igrali u drugom kolu, iako je nakon prvog izvlačenja "papirića" djelovalo da Zvezdi sljeduje APOEL, međutim Litvanci su napravili iznenađenje.

Zvezda je tada "prebrodila" Spartaks Jurmalu iz Letonije, a onda odigrala odličan dvomeč protiv Suduve koju je pobijedila ukupnim rezultatom 5:0.

/ČITAV ŽRIJEB ZA 1. KOLO LIGU ŠAMPIONA: SELTIK U REGIONU!/

"Igrali smo sa Suduvom prošle godine. Dobro se poznajemo, poznaju i oni nas. Imaju dosta igrača sa prostora bivše Jugoslavije, to su njihovi nosioci igre. Tu su Živanović, Čađenović, kao i dosta igrača koji su nastupali u Hrvatskoj. Sigurno treba obratiti pažnju na njih. Još uvijek je rano, ali sigurno ćemo detaljno analizirati protivnika...", kazao je Vladan Milojević za sajt kluba.


Trener crveno-bijelih ne želi da pridaje mnogo pažnje duelima od ljetos i ističe da su zadržali okosnicu tima, dok i dalje igraju u 3-5-2, s naglaskom na duge lopte i prekide.

U odnosu na tim koji je prije godinu dana nadigrao Litvance, u sastavu Crvene zvezde nema više Degeneka, Krstičića, Milića, Srnića, Stojiljkovića i trostrukog strijelca Nemanje Radonjića, ali to su sve igrači bez kojih je Zvezda igrala najmanje od januara.

Izvor: MN PRESS

"Ne bih želio da mnogo pažnje obraćamo na prošlogodišnji susret, ova utakmica će biti posebna. Odmjerićemo snage sa dobrim i kvalitetnim protivnikom, treba da se spremimo kao što smo se spremali posljednje dvije godine, da budemo maksimalno fokusirani za obje utakmice", poručio je strateg crveno-bijelih sa priprema u Austriji.

/MITAR MRKELA O ŽRIJEBU: JESMO FAVORITI, ALI.../

Do prvog susreta u Litvaniji ostalo je još više od tri nedjelje, a Vladan Milojević naglašava da je za sada zadovoljan motivacijom njegovih igrača.

Ističe da mu posao olakšava što nema mnogo promjena u ekipi u odnosu na prošlu sezonu, što omogućava rad na detaljima, a ne na uigravanju od početka, dok je potrebno još samo da dođu do takmičarske forme kroz prijateljske mečeve.

"Prednost Suduve je što su oni već u takmičarskom ritmu, tako je bilo i prošle godine.
Mislim da ćemo kroz jake protivnike koje imamo na pripremama uspjeti da dođemo do željene forme na startu kvalifikacija za Ligu šampiona", zaključio je on.

Crvena zvezda će u prvom kolu koje će se igrati 9. ili 10. jula biti gost, dok je revanš na stadionu "Rajko Mitić" nedjelju dana posle toga (16. ili 17. jul).

/MARIJAMPOLE - ŠTA NAVIJAČI ZVEZDE MOGU DA OČEKUJU/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC