• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Drinčić - prvo pojačanje Voše

Autor mondo.rs

Bez obzira što je veteran, Drinčić i te kako može da pomogne Vojvodini.

 Nikola-Drincic-stize-u-Vojvodinu Izvor: MN PRESS

Radnički i Nikola Drinčić (34) se nisu dogovorili oko produžetka saradnje, ali zadnjem veznom nije bio problem da pronađe angažman u srpskom fudbalu.

Kako prenosi "Telegraf", Drinčić će postati prvo pojačanje Vojvodine u ovom prelaznom roku, a novim saigračima, koji se nalaze na drugom dijelu priprema na Zlatiboru, trebalo bi da se priključi već u toku današnjeg dana.

S obzirom na to da "stara dama" i dalje nema šefa stručnog štaba, jasno je da je iskusni zadnji vezni bio želja novog rukovodstva kluba, koje će u petak biti i zvanično izabrano.

Nikola Drinčić je i u veteranskim godinama sjajan fudbaler i značiće njegovo iskustvo Novosađanima na sredini terena gdje su imali mnogo problema prošle godine, a ovakav epilog možda se mogao naslutiti i kada na Zlatibor nije pošao Damir Zlomislić, igrač koji nastupa na istoj poziciji.

Zanimljivo je da je Drinčić prošle sezone izabran i u idealan tim prvenstva, a do sada je nastupao za mnogobrojne domaće i strane klubove.

Drinčić je ponikao u Partizanu, igrao i za Teleoptik, Spartak i Banat, potom u inostranstvu za Gazijantep, Amkar, Spartak, Krasnodar i Makabi, dok je po povratku u Srbiju opet nastupao za Partizan, Rad, Čukarički i naposljetku Radnički.

Osim njega, Vojvodina želi i iskusnog Bojana Ostojića iz Partizana, ali je dogovor dvije strane i dalje u magli pošto postoji opcija da fudbaler ostane u Humskoj ako dobije uslove koje traži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC