• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lučić blizu Borca, Gbakle zadovoljio, Lopez ne

Autor mondo.ba

Iskusni golman na pragu dogovora sa Banjalučanima. Ugovor potpisuje i bronzani sa Svjetskog prvenstva za igrače do 20 godina održanog na Novom Zelandu 2015. godine.

 Lucic-se-vraca-u-Borac-Gbakle-zadovoljio-Lopez-ne Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbalski klub Borac u narednim danima trebalo bi da dobije izuzetno pojačanje na poziciji golmana. Naime, prema pisanju Glasa Srpske, u Platonovu ulicu mogao bi da se vrati Mladen Lučić, koji će 6. jula napuniti 34 godine.

Lučić je u Borac stigao početkom 2012. godine iz tabora sarajevskog Olimpika, a između crveno-plavih stativa stajao je samo šest mjeseci, nakon čega je pozajmljen Radniku, dok je po isteku pozajmice otišao put Slavije početkom 2014. godine. U Istočnom Sarajevu je proveo dvije godine, dok je od ljeta 2016. godine ponovo zadužio opremu Bijeljinaca.

Isti izvor navodi da će ugovor sa klubom potpisati 20-godišnji vezista iz Malija Dieudone Gbakle koji je zadovoljio na probi, dok će Argentinac Gvido Lopez, koji je takođe boravio na ''probnom radu'', ipak morati da potraži drugi klub.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Takođe, prema pisanju Euro Blica, Borac je dogovorio odigravanje još jedne utakmice u sklopu priprema na Zlatiboru. Naime, ''crveno-plavi'' će 3. jula igrati sa Zemunom, a, zanimljivo, za isti dan je zakazan i duel sa kruševačkim Napretkom. Kako je saopšteno, jedan meč će biti igran u prijepodnevnim, a drugi u popodnevnim časovima, a na teren će biti poslati kombinovani timovi.

Već je poznato da će na putu ka Zlatiboru 23. juna izabranici Branislava Krunića igrati protiv Tuzla sitija, potom 28. juna igraju sa šampionom Crne Gore Sutjeskom iz Nikšića, a tri dana poslije pomenutih mečeva sa Zemunom i Napretkom igraće se protiv Mladosti iz Lučana. 7. jula protivnik bi trebalo da bude rumunski Brašov, dok još uvijek nije poznato ime rivala za generalnu probu pred start Premijer lige BiH, koja počinje 20. jula. Inaće, žrijeb za novu sezonu biće održan sutra u 12 časova.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sjajno

Ove utakmice u jednom danu sa Napretkom i Zemunom su sjajna stvar. Mi smo od njih jaci 10 puta pa mozemo to u jednom danu sa kombinovanim sastavima izmoci. E moji vi, pravite jos jednu regionalnu senzaciju i priliku da se o Borcu pise lose jer ce vam i oni nakantati te juniore sa po 5,6 nula pa se zalite kome hocete. Je l Maribor nije bio dovoljan? Ako hocete i drugu utakmicu za juniore nadjite nekog zonasa pa nek se djeca izigraju, a ne Superligase kojima treba u medijima naslov da su razvalili Borca.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC