• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Specijalni" je spreman: Hoću da budem selektor

Autor mondo.rs

Jasno je da ne može na klupe Engleske i Portugala, s kojima se prethodnih godina dovodio u vezu, pa gdje ga vidite?

Bilo je pitanje trenutka...

Više puta u dosadašnjem dijelu trenerske karijere Žoze Murinjo (56) dovodio se u vezu sa raznim reprezentacijama, ali je tvrdio da se u selektorske vode odlazi tek u veteranskim godinama, a izgleda da one u njegovom slučaju sada "kucaju" na vrata.

"Specijalni" je bez angažmana od decembra prošle godine kada ga je otpustio Mančester junajted, a neće biti iznenađenje ako mu to bude i posljednji klub u karijeri.

"Želim da se oprobam u nekim novim takmičenjima. Trenutno razmišljam o evropskim i svjetskim prvenstvima...", rekao je Žoze Murinjo u intervjuu za "Eleven Sports" nakon što je postao evidentno da se ovog ljeta neće vratiti u neki od klubova u kojima je radio poput Real Madrida ili Intera, dok je nepoželjan i u Čelsiju.

"Već dugo vremena imam želju da se oprobam u takvom poslu. Trenutno više sebe vidim kao selektora reprezentacije nego trenera nekog kluba", dodao je Portugalac.

U prošlosti, Murinjo se najčešće dovodio u vezu sa reprezentacijom Engleske, međutim stabilan posao ima Garet Sautgejt, dok prilično nerealno djeluje i klupa domovine Portugala pošto Fernando Santoš radi sjajan posao.

/DEJAN STANKOVIĆ ZA MONDO: KAKAV JE ŽOZE MURINJO KAO TRENER?/

"Da li je Portugal pravo mjesto za mene? Ne mora da bude...", nije želio da ulazi u spekulacije Žoze Murinjo u istom intervjuu u kom je već otkrio ambicije.

Šta mislite koja reprezentacija bi bila idealna za njega, možda posrnula Argentina kojoj očigledno nedostaje vođa? Ili bi to mogla da bude neka manje zvučna, sa slabijom istorijom, od koje bi Žoze Murinjo napravio giganta, poput Belgije?

Pišite nam u komentarima šta je za vas idealan naredni posao Žozea Murinja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC