• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oženjeni Ožegović drugi put u Partizanu: Igraću!

Autor mondo.rs

Napadač Ognjen Ožegović se vratio u Partizan sa jednogodišnje pozajmice: "Ako se pokažem kod Save Miloševića, igraću". Oženio se prije desetak dana.

 Ognjen-Ozegovic-Partizan-Ozegovic-se-vratio-u-Partizan Izvor: MN PRESS

Prije godinu dana je "otpisan", a da nije dobio pravo obrazloženje. Otišao je u ruski Arsenal iz Tule, a tada je poslao emotivnu poruku navijačima i svima u klubu: "Hvala ti, crno-bijela ljubavi!".

Njegov dolazak u Partizan bio je veoma uzbudljiv. Kao neko ko se ranije deklarisao kao navijač Crvene zvezde izazvao je veliku pažnju i gomilu komentara. Na konferenciji za novinare tadašnji sportski direktor crno-bijelih Ivica Iliev je, poslije novinarskog pitanja baš o Ožegovićevoj "prošlosti", ispalio: "Ja garantujem za ovog momka".

Nedugo poslije odlaska na pozajmicu u ruski klub, Ožegović je dao intervju za "Sportski žurnal" u kojem je izjavio da mu nije bilo jasno zašto je stavljen u drugi plan i zašto su pojedini za njega govorili da je "promašaj".

A onda novi intervju, krajem januara ove godine: "U Partizanu bih igrao za džabe!", poručio je Ožegović.

Poslije godinu dana, evo ga opet u Partizanu. Pozajmica je završena. U Arsenalu se nije naigrao, kaže da su razlog česte i teške povrede. Novost je da je na pripreme Partizana došao kao oženjen čovjek.

"Prija mi, znate kako kažu - da se primirim", opaska je Ožegovića u intervjuu "Sportskom žurnalu".

On i Sejduba Suma su prošlog ljeta proglašeni za "višak". Ovaj drugi, najskuplje plaćeni igrač u istoriji Partizana, nije pokazao ni djelić onoga zbog čega je doveden. Sada su obojica na novom početku u Partizanu.

"Savu Miloševića znam iz reprezentativnih selekcija. Kako se pokažem i ako zaslužim, toliko će i da računa na mene", kaže Ožegović, ali iz naredne rečenice zrači optimizmom i vjeruje da će ponovo zadužiti crno-bijeli dres:

"Nadam se da će ovo da mi bude najuspješnija sezona u Partizanu. I da, za razliku od prve sa proljećem u Evropi, kup zamijenimo titulom".

Uvjeren je da Partizan može da skine Zvezdu sa trona.

"Zašto ne bismo mogli?! Eto, finale kupa, u kojem Crvena zvezda nije šutnula na gol, mnogo toga je pokazalo. Recept: svaku utakmicu u prvenstvu moramo da odigramo baš momački. Stalno mi je u glavi ta sezona sa Markom Nikolićem okončana 'duplom krunom', u svaki meč se ulazilo kao da je finale. E, tako se osvaja titula, to je taj mentalitet. Nema 'lako ćemo'. Takve su najgore, previše su nas koštale u posljednje dvije godine", poručuje Ožegović.

Zrači optimizmom i kada je riječ o kvalifikacijama za Ligu Evrope: "Ako kvalifikacije shvatimo kao grupnu fazu - Partizanu niko ne može da parira".

- PRELAZNI ROK -


Poslovni direktor Partizana Miloš Vazura najavljuje dovođenje još jednog štopera, nakon što su ugovore sa crno-bijelima potpisali Dominik Dinga i Igor Vujačić. Priča se već neko vrijeme da je riječ o nekadašnjem đaku crno-bijele škole Rajku Brežančiću. On je iz generacije u kojoj su bili Stevan Jovetić, Nikola Gulan.

Brežančić je član španskog drugoligaša Malage, sa kojom mu ugovor ističe juna 2020. godine, ali izgleda da postoji prostor za dogovor. Navodno će mu Partizan dati godišnju platu od 200.000 evra (tačnije, toliko mu je obećao, a koliko će moći da mu isplati, vidjećemo).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC