Moguće je brzo se riješiti celulita

Autor:

Naučne studije pokazale su da je enzim mukopolisaharizada izuzetno efikasan u borbi sa celulitom.

1
A- A A+
celulit, thiomucase, hemofarm Foto: Hemofarm/Promo za mondo.ba

Ljeto se bliži, a kako temperature na termometru rastu,  tako većina žena počinje intenzivnije razmišljati o svom izgledu. Tjelesna težina, izgled i celulit su osnovne stavke koje pokušavamo brzo da dovedemo u red.

Celulit je problem s kojim se suočava preko 90 odsto žena, a neka tipična mjesta na kojima se javlja su: bokovi, butine, stomak, a nerijetko i nadlaktice i grudi.

Ipak i celulit je rješiv problem.

Nažalost, fizička aktivnost i korekcija ishrane, često nisu dovoljni, te potrebna pomoć anticelulit proizvoda. Naučne studije pokazale su da je enzim mukopolisaharizada izuzetno efikasan u borbi sa tegobama celulita.

Osvoji Thiomucase gel!

Ukoliko želite da osvojite Thiomucase gel, posjetite našu Facebook stranicu i učestvujte u nagradnoj igri!

Ovaj enzim se može pronaći u obliku proizvoda Thiomucase anticelulit gela koji je pokazao dobre efekte kod svih oblika celulita, jer čini kožu zategnutom i čvršćom. Redovnom upotrebom postiže se značajno smanjenje obima, efikasno prevenira nastanak i redukcija postojećeg celulita, a ujedno njeguje kožu povećavajući njenu elastičnost i tonus.

Redovnom upotrebom Thiomucase gela efikasno se spriječava nastanak i redukuje postojeći celulit. Postiže se značajno smanjenje obima i povećava elastičnost i tonus kože.

Nije do ogledala!

Ostale vijesti