• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FA kaznio Skolsa sa 8.000 funti zbog klađenja

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Želim da se izvinim, te da naglasim da razumijem i u potpunosti prihvatam kaznu", rekao je nekadašnji as "crvenih đavola".

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) kaznio je zbog klađenja Pola Skolsa, bivšeg fudbalera Mančester junajteda sa 8.000 funti (oko 9.000 evra).

Protiv Skolsa je pokrenut disciplinski postupak zbog navodnog klađenja na 140 fudbalskih utakmica u periodu od 17. avgusta 2015. do 12. januara 2019. godine. Nekada sjajni vezista priznao je krivicu, a FA mu je izdao upozorenje kako ne bi ponovio sličan prekršaj.

"Želim da se izvinim, te da naglasim da razumijem i u potpunosti prihvatam kaznu koju mi je izrekao FA. To je bila velika greška, ali je nisam napravio s bilo kakvom namjerom da prekršim pravila. Pogrešno sam mislio da sve dok nema nikakve veze između mene i utakmice na koju se kladim, da to nije problem. Međutim, sada shvatam da to nije slučaj i trebalo je da na vrijeme to provjerim", rekao je 44-godišnji Skols britanskim medijima, a prenosi agencija "Anadolija".

Skols podliježe pravilima FA o klađenju, jer ima 10 odsto vlasničkog udjela u Salford sitiju, klubu koji se plasirao u Ligu 2, koja je ustvari četvrta po rangu takmičenja u engleskom fudbalu.

U dresu Mančester junajteda, Skols je osvojio čak 11 titula šampiona Engleske, dok je u dresu "Albiona" odigrao 66 utakmica. Karijeru je okončao 2013. godine.

Bivši reprezentativac Engleske u martu je prihvatio da postane trener Oldama, ali je poslije samo mjesec dana napustio klupu četvrtoligaša, saopštivši da nije mogao da radi kako je planirao i da je bio zaveden prije nego što je prihvatio posao.

Skols je svoj voljeni klub još iz dječačkih dana kao trener vodio na sedam utakmica, ali je uspio da ostvari samo jednu pobjedu, uz po tri remija i poraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC