• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi kapiten Zvezde - Marko Marin

Autor mondo.rs

Uz "desetku", crveno-bijeli povjeriće svom najboljem igraču i kapitensku traku.

 Marko Marin novi kapiten FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda saznala je u utorak i srijedu potencijalne rivale u borbi za Ligu šampiona (Suduva, pa eventualno pobednik dvomeča Helsinki-Toršavn), a potom je razjasnila ko će na terenu povesti ekipu u te utakmice.

Portal "Mozzart sport" prenio je u srijedu izjavu generalnog direktora šampiona Srbije, Zvezdana Terzića, da će nasljednik Nenada Milijaša u ulozi kapitena biti isti igrač koji će zadužiti i njegov broj - "desetku".

"Novi kapiten biće Marko Marin. Već od danas. Obavili smo razgovor sa njim, nadamo se da će odigrati još bolje i sa više strasti", izjavio je Terzić, uz objašnjenje da su blizu odlaska Lorenco Ebesilio, Filip Stojković i Vujadin Savić, koji je prošle sezone bio zamjenik Milijaša.

Izvor: MN PRESS

U razgovoru o prelaznom roku, Terzić je rekao da bi naredni dani mogli da donesu novosti u Zvezdi.

"U naredna tri-četiri dana dovešćemo tri igrača sa kojima smo dugo u razgovoru. Radi se o golmanu, lijevom beku, zadnjem veznom i špicu", izjavio je, bez objavljivanja imena.

Sa druge strane, generalni direktor crveno-bijelih otkrio je i koliko je do sada zarađeno, uz informacija da "ima ozbiljnog interesovanja za Milana Pavkova".

"Ovog ljeta smo već inkasirali 7.000.000 evra. Zaradili smo četiri miliona od Joveljića, za Aleksu Terzića smo uzeli 1,78 miliona evra. Tu je i trening kompenzacija za Luku Jovića u iznosu od 1,8 miliona evra. To je dokaz da prepoznajemo tržište. Mi smo ti koji donosimo odluke (Milojević, Mrkela i Terzić, prim. novin) i mi smo ti koji pratimo tržište. Realnost Crvene zvezde je takva. Osposobili smo se da možemo sami da izdržavamo klub, da ne budemo na terenu državi i poreznicima", dodao je Terzić, a prenio "Mozzart sport".

Ekipa Vladana Milojevića odigraće prvu kontrolnu utakmicu u Austriji ove srijede, protiv Vindirgaršstena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC