• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski selektor o publici na Tašu: Nijedna uvreda

Autor mondo.rs

Iako je ljut na arbitre, Ivica Tucak je lijepim riječima govorio o ambijentu na "Tašmajdanu".

 Ivica-Tucak-selektor-Hrvatske-hvali-publiku-na-Tasmajdanu-Nije-bilo-uvreda Izvor: MN PRESS

Srbija je pobijedila u velikom derbiju protiv Hrvatske, kakav bi mogao da se dogodi i u eliminacionoj fazi završnice Svjetske lige na Tašmajdanu.

Drugog dana turnira koji će trajati do nedjelje, izabranici Dejana Savića slavili su u vaterpolo "klasiku" protiv starih znanaca, prije svega zahvaljujući golovima Ognjena Stojanovića, odličnog debitanta, i Andrije Prlainovića, "meč vinera".

Poslije utakmice, trener gostiju bio je ljut zbog rada sudija, koje su "slijepo" poštovale nova pravila, a u isto vrijeme i veoma zahvalan publici, koja je bila korektna prema njegovom timu - od intoniranja himne "Lijepa naša", pa do ispraćaja sa bazena.

"Čestitke Srbiji na zasluženoj pobjedi. Mislim da smo odigrali vrhunsku utakmicu. Na kraju je ovaj poraz bio uslovljen jer više nismo imali koga, od sredine četvrte četvrtine nijedan igrač više... Svi su bili izbačeni. posljednji gol smo poklonili", rekao je Tucak novinarima poslije meča.

Konačan rezultat bio je 11:10, a kako je primjetio kapiten Srbije Filip Filipović, postojala je realna opasnost da ekipe završe meč bez izmjena.

"Uopšte neću da komentarišem suđenje, jer ako budemo išli tim pravcem ne znam gdje ćemo stići. Ne znam koliko je ukupno bilo isključenja, ali to je ubistvo za ovaj sport. Kako će to onda izgledati u Tokiju sa 11 igrača to se moramo svi zajedno zapitati", kazao je on.

Tucak je čestitao beogradskoj publici na "predivnoj atmosferi".

"Mislim da bila lijepa utakmica, predivna atmosfera. Čestitam publici u Beogradu na jednom korektnom navijanju za svoju državu, ne vrijeđajući ni u jednom trenutku moju reprezentaciju i zaista komplimenti srpskoj publici", rekao je Tucak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC