• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Piksi" na klupi "plavih"!

Autor mondo.rs

U danu kada su izgubili važnog igrača, koji se odlučio za prelazak u redove najvećeg rivala, čelnici kluba iz "Morače" odlučili su se za Subotića, ne za Petrovića.

 Slobodan Piksi Subotić trener KK Budućnost Izvor: MN PRESS

Nakon Jasmina Repeše i Petra Mijovića na redu je - Slobodan "Piksi" Subotić!

Iskusni strateg iz Herceg Novog je novi trener KK Budućnost Voli, a u Evropu i ABA ligu se vraća poslije dvije godine - 2017. godine je bio kratko trener Cibone, a u međuvremenu je radio kao selektor Libana.

U danu kada je postavila trenera, Budućnost je izgubila jednog od najvažnijih igrača iz prethodnih sezona, koji se odlučio za prelazak u redove najvećeg rivala, Mornara iz Bara.

Mornar je kao aktuelni šampion Crne Gore iz 2018. godine doživeo sudijsku nepravdu u dramatičnoj finalnoj seriji plej-ofa ove godine, ali je uprkos kasnije priznatoj greški sudija titula napustila jadransku luku i bila vraćena u prestonicu.

Bilo je nagovještaja da će priliku da "gradi" novu Budućnost dobiti Aco Petrović, ali se rukovodstvo kluba iz "Morače" na kraju odlučilo za drugo rješenje.

BUDUĆNOST ŠAMPION, MORNAR TRAŽI NOVI MEČ

Popularni "Piksi" ima bogat trenerski CV, a uprkos tome što se nije snašao u Zagrebu, to će mu mnogo značiti u Podgorici, gdje ga čekanje formiranje totalno novog tima.

Nakon igračke karijere (11 godina u Olimpiji, sedam u Arisu) kao trener je počeo da radi u Iraklisu, a karijeru je redom nastavljao: AEK, Aris, Panatinaikos, Panionios, PAOK, Slovenija, Olimpijakos, Aurora, Split, Cedevita, Al Rijadi, Cibona i Liban.

I nije bio samo puki posmatrač, već i osvajač.

Subotić u karijeri ima jedan Kup Koraća (1997 sa Arisom), dvije titule Grčke sa Panatinaikosom kada je i proglašavan za najboljeg trenera grčke lige (1998, 1999), jedan Superkup Grčke sa Olimpijakosom (2002), dok je libanski ligu osvajao tri puta sa Al Rijadijem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC