• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Finalni "glanc" u Vršcu, pa da puca na terenu

Autor mondo.rs

Srpske košarkašice privode kraju pripreme za Evropsko prvenstvo

 Kosarkasice-Srbije-zavrsne-pripreme-u-Vrscu-pred-Evropsko-prvenstvo-2010 Izvor: MN PRESS

Najbolje košarkašice Srbije bruse formu i dotjeruju posljednje elemente u igri pred Evropsko prvenstvo, koje počinje 27. juna.

Završne pripreme obavljaju u Vršcu.

"Već smo tri dana u Vršcu i pripreme teku u najboljem redu. Želimo da u što boljoj formi dočekamo prvenstvo i da se u što boljem svjetlu pokažemo publici u našoj zemlji", rekla je centar srpskog tima Dragana Stanković.

Ekipa Marine Maljković učestvovala je na turniru u Renu gdje je izgubila od Rusije, a savladala Tursku i Francusku, pred sam početak šampionata odigraće još dva kontrolna meča protiv selekcije Turske.

"Radimo jako, na detaljima i dvije utakmice koje nam slijede protiv Turske treba da pokažu u kojoj smo trenutno fazi i šta treba da doradimo do početka Evropskog prvenstva", rekla je iskusna Ana Dabović.

Srpska reprezentacija prvenstvo otvara 27. juna utakmicom protiv Bjelorusije, a u grupnoj fazi u Zrenjaninu odigraće i mečeve protiv Rusije 28, odnosno Belgije 30. juna.

Reprezentativka Maja Škorić rekla je da košarkašice željno išcekuju početak šampionata.

"Nadamo se da ćemo imati veliku podršku sa tribina. Nedavno smo se vratile sa turnira u Francuskoj, gdje smo imale tri jake utakmice i vidjele smo šta nas očekuje na prvenstvu. Nadam se da će nam se sve kockice poklopiti i da ćemo ostvariti za početak prolazak grupne faze, što je i prvenstveni cilj, a poslije ćemo korak po korak da razmišljamo o ostalom", rekla je Maja Škorić.

Prva faza Evropskog prvenstva igra se u Rigi u Letoniji, Zrenjaninu i Nišu od 27. juna, a drugi dio šampionata je na programu u  Beogradu od 2. do 7. jula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC