• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdašima novi MEČ CENTAR

Autor mondo.rs

Najvjerniji članovi su “centar“ nove aplikacije, koja povezuje klub i navijače na potpuno nov način. Najveća novost je opcija Meč Centar.

 Zvezda-novi-Mec-centar-aplikacija Izvor: MONDO / Viber / Crvena zvezda

Već sad možete da preuzmete novu, redizajniranu verziju zvanične aplikacije FК Crvena zvezda i istražite nove funkcionalnosti.

I dalje ćete najbrže i najpouzdanije dobijati sve vesti i zanimljivosti iz kluba, samo na još atraktivniji način. Od nove verzije u prvi plan stavljaju se najvjerniji članovi, kojima će biti isporučivan ekskluzivan sadržaj i brojne opcije, koje će im biti dostupne kad se prijave u okviru aplikacije. Sve što je potrebno jeste da preuzmete novu verziju, prijavite se sa svojim članskim brojem i istražite sljedeće opcije.

Uz novi "meč centar" nikada više nećete propustiti nijednu utakmicu Crvene zvezde - sve akcije, uživo komentari i najvažniji momenti biće tu u okviru aplikacije. Takođe, od sad imate jedinstvenu priliku da i vi učestvujete u kreiranju sadržaja, koji će biti u okviru aplikacije. Uz korišćenje #zvezdajezivot na svojim objavama na društvenim mrežama postajete dio nove sekcije, koja vas čeka kada preuzmete aplikaciju.

Pročitajte i ovo: Zvezdin šampionski Viber poklon navijačima >>>

Кao poseban dio u okviru vijesti sad je dostupna video galerija u kojoj ćete pronaći sve najzanimljivije trenutke vašeg voljenog kluba. Svi članovi će imati mogućnost da glasaju u anketama i da tako učestvuju u donošenju odluka. Razmjenjujte mišljenja sa ostalim članovima na vijestima, koristeći novu i unaprijeđenu opciju za komentare. Uključite obavještenja i prvi saznajte sve nove vijesti u vezi sa crveno-bijelima i ne propustite najzanimljivije akcije, dok pratite uživo utakmicu.

Кao i do sada, pogledajte informacije o prvom timu, pratite rezultate, tabele, najnovije vijesti, ali u potpuno redizajniranoj FК Crvena zvezda aplikaciji.

Verziju za iOS možete preuzeti OVDJE, dok je verzija za Android dostupna OVDJE.

Čekamo vaše komentare ispod vijesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC