Hrvatski selektor: Srbi, ČESTITAM - bili ste bolji!

Autor:

Sportska poruka iz tabora velikog rivala. Uostalom, na to smo i navikli od Ivice Tucka.

0
A- A A+
Filip Filipović, Filipović Foto: MN Press

Godinama unazad, vaterpolo reprezentacije Srbije i Hrvatske igraju najveće utakmice i u njima odlučuju ko će osvojiti koju titulu.

Dok su "barakude" aktuelni svjetski prvaci, srpski vaterpolisti su u ovom trenutku šampioni Olimpijskih igara, Evropskog prvenstva i Svjetske lige.


Posljednji navedeni trofej u tom nizu "delfini" su osvojili ove nedjelje večeri, na kišom i olujom "potopljenom" Tašmajdanu, koji je doživio nevrijeme kakvo dugo nije viđeno u Beogradu.

Ipak, u izuzetno teškim uslovima za igru, naš tim je uspio da se izbori sa nepogodom (nije se vidio teren sa gola na gol), a i sa tradicionalno nezgodnim rivalom, na čijoj je klupi sjedio veliki trener i veliki sportsmen, Ivica Tucak.

"Falilo nam je malo koncentracije, malo sreće i to je ono što odlučuje ovakve utakmice između ovakvih protivnika", rekao je Tucak poslije utakmice novinarima.

"Delfinima", od večeras kvalifikovanim za Olimpijske igre, čestitao je pobjedu i nazvao je "zasluženom".

"Čestitke Srbiji na zasluženoj pobjedi u nenormalnim uslovima, to je ono što ne možemo birati ni mi, a ni oni. Kada se sve sabere i oduzme, oni su bili bolji za taj jedan gol. Mnogo smo im poklonili u nekim situacijama kada su bili u 'nokdaunu' i zbog toga mi je žao", dodao je Tucak.

Ostale vijesti