• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić za MONDO: Nedostajali šut i završni pas

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca tokom sutrašnjeg dana se sele na Zlatibor, gdje ostaju do sedmog jula.

 Krunic-Nedostajali-sut-i-zavrsni-pas Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki Borac odigrao je danas prvu kontrolnu utakmicu u tekućem pripremnom periodu. Rival im je, na stadionu Gradine u Srebreniku, bila ekipa Tuzla sitija, koja je trijumfovala rezultatom 1:0.

Šef stručnog štaba kluba iz Platonove ulice Branislav Krunić u izjavi za MONDO istakao je, uprkos porazu, da je zadovoljan onim što je ekipa pokazala na fizičkom planu.

''Bila nam je ovo prva utamica poslije sedam dana napornog rada koji nije bio baziran na taktici. Shodno tome, zadovoljan sam fizičkim stanjem ekipe danas na terenu, ali je evidentno da su igračima teške noge. Danas nam je nedostajalo šuta i završnog pasa, a pogodak smo primili iz greške kod našeg gola. Svi igrači koji su nastupili dobili su šansu da se predstave 45 minuta, a u drugom poluvremenu si igrali igrači iz naše škole, što nam je veoma bitno'', rekao je Krunić.

Na teren stadiona nekadašnjeg premijerligaša danas nisu istrčala tri fudbalera.

''Danas smo odmarali pojedine igrače, nisu igrali Ziljkić, Milutinović i Janičić zbog prenaprezanja određenih mišića, tako da smo ih sačuvali u ovom duelu. Međutim, oni će već od sutra na Zlatiboru biti u normalnom trenažnom pogonu'', istakao je strateg ''crveno-plavih''.

Tokom priprema na srpskoj planini izabranici Branislava Krunića odigraće, prema sadašnjem planu, pet prijateljskih mečeva.

Rival će im 28. juna biti Sutjeska iz Nikšića, za treći julski dan zakazani su okršaji sa superligašima Srbije Spartakom i Napretkom, tri dana kasnije Borcu će na megdan izaći još jedan tim iz najjačeg ranga srpskog fudbala lučanska Mladost, dok će 7. jula protivnik fudbalerima u crveno-plavim dresovima biti rumunski Brašov.

Još uvijek se traži protivnik za generalnu probu koja je planirana za 13. ili 14. jul, odnosno sedam dana prije početka Premijer lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC