• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Panceri'' bodom potvrdili prvo mjesto u grupi

Autor mondo.ba

Poznato dvoje polufinalista, sutra kraj grupne faze.

U drugoj utakmici trećeg kola grupe B na Evropskom šampionatu za igrače do 21 godine selekcija Njemačke je u Udinama remizirala sa Austrijom rezultatom 1:1 i osvajanjem jednog boda ispunila prvi zacrtani cilj – osvojila prvo mjesto u grupi i izborila nastup u polufinalu, ali i na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine!

Mladi ''panceri'' su u komšijskom derbiju stekli rezultatsku prednost u četrnaestom minutu kada je austrijsku odbranu matirao napadač Frajburga Đan-Luka Valdšmit.

Deset minuta kasnije, sa ''kreča'' je izjednačio Kevin Danso nakon prekršaja Aleksandra Nubela i, pokazalo se na kraju, postavio konačnih 1:1.

U isto vrijeme, svoj meč su igrali Danska i Srbija, a trijumfovali su formalni domaćini rezultatom 2:0, ali i ostali bez bar teoretskih šansi da budu najbolja drugoplasirana selekcija i na taj način dođu do borbe za medalje.

Sutra će utakmicama treće runde u grupi C biti okončano takmičenje u grupnoj fazi a sastaju se Rumunija i Francuska, odnosno Hrvatska i Engleska.

Oči evropske fudbalske javnosti svakako će biti uprte ka stadionu Dino Manuci, gdje će Rumuni ukrstiti koplja sa ''trikolorima''.

Ako susret ove dvije selekcije, koje su u prve dvije runde zabilježile isto toliko pobjeda, bude završen neriješenim rezultatom (a svi smatraju da hoće, pa čak i kladionice), obje selekcije će izboriti nastup u polufinalu i na najvećoj smotri svjetskog sporta u glavnom gradu Japana naredne godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC