• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To se čekalo: Kavaj Lenard je slobodan!

Autor mondo.rs

A sada počinje otimanje za jednog od tri najbolja košarkaša na svijetu...

Licitiranje može da počne!

Kavaj Lenard (27) odbio je opciju da naredne sezone zaradi 21,3 miliona dolara u Torontu i postao je neograničeno slobodni agent, što znači da će za njega moći da se "otimaju" svi timovi, uključujući i njegov trenutni klub koji naravno namjerava da ga zadrži.

Najbolji košarkaš ove sezone u NBA ligi, i osvajač šampionskog istorijskog prvog prstena sa Reptorsima, ulazi tako na tržište i traži sredinu koja ga želi na dug period.

Najviše se spekulisalo da bi mogao da ode u rodni Los Anđeles, prije svega u Kliperse, dok se sve manje priča o Lejkersima, a jedna od opcija bio bi odlazak i u Bruklin ili Nikse, dok bi posebno drugopomenuti bili izazov za sebe jer su u očajnom stanju već godinama.

Kako prenose američki mediji, najrealnija opcija je ostanak u Torontu gdje je već u prvoj sezoni postao legenda franšize, a djeluje i da se po temperamentu slaže sa Kanađanima.

Naime, očekivano je da će Reptorsi iskoristiti opciju kao jedini tim koji može da ponudi Kavaju Lenardu maksimalni ugovor na PET godina u vrijednosti od 190 miliona dolara, a ostalo je na igraču ukoliko želi to da prihvati.

/ŽESTOKA KAZNA DOKU RIVERSU ZBOG "KAVAJ PODSJEĆA NA DŽORDANA"/

Toronto se prošlog ljeta "kockao" sa Lenardom kada su ga doveli iz Spursa na jednu sezonu, a za njega su dali dotadašnje prvo lice svoje franšize Demara Derozana.

Znali su da postoji velika šansa da ih Lenard "odjavi" nakon prve godine, a u toj sezoni je prosječno bilježio 26,6 poena i 7,3 skokova po meču, dok je posebno bio impresivan u plej-of serijama koje je često dobijao na umijeće.

Ako i ode, ipak je donio titulu u Toronto...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC