• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakarić donosi Partizanu lijepe pare!

Autor mondo.rs

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao bi da donese prvi novac Partizanu u ovom prelaznom roku.

 Zakarić iz Partizana ide u Konjaspor Izvor: MN PRESS

Iznenadilo je mnoge što se ime Gorana Zakarića našlo na spisku "otpisanih" fudbalera Sava Miloševića, a sada je već očigledno da je zbog toga što je blizu odlaska.

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine u narednim danima mogao bi da se preseli u Tursku, kao što je MONDO i najavljivao prethodnih dana, a kao najizglednija opcija djeluje da će Partizan ponovo sarađivati sa klubom kome je prodao i Marka Jevtovića.

Kako prenosi "Sportski žurnal", Goran Zakarić će potpisati ugovor sa Konjasporom koji će platiti obeštećenje od oko 800 hiljada evra za krilnog igrača.

Ako se uzme u obzir da je Partizan doveo Zakarića za oko 150 hiljada evra prošlog ljeta iz Željezničara, nakon što ga je dugo jurio, jasno je da je ovo solidan profit za crno-bijele kojima je potreban "svaki dinar" pred krucijalni prelazni rok.

/SAVO MILOŠEVIĆ O "REZU": NEKE ĆEMO PRODATI, NEKE POZAJMITI/

Momak iz Gradiške, rođen 1992. godine. prošle sezone je odigrao 36 utakmica za Partizan i zabilježio sedam golova i pet asistencija, računajući sva takmičenja.

U iščekivanju transfera Svetozara Markovića i Rikarda Gomeša, deluje da će ipak prodaja Gorana Zakarića biti prva zarada Partizana u ovom prelaznom roku, dok je klub ostao i bez mlađanih Jovana Kokira (Vojvodina) i Jovana Vlalukina (Metalac).

U klub su za sada došli Periša Pešukić (Budućnst), Igor Vujačić (Zeta), Aleksandar Lutovac (Rad), Rajko Brežančić (Malaga) i Dominik Dinga (Ural).

Ovih dana dodatno je "podgrijana" priča oko Umara Sadika koji bi došao na pozajmicu iz Rome, za oko 100 hiljada evra, dok bi tek na kraju sezone postojala opcija o mogućem otkupu ugovora, naravno ako Nigerijac zadovolji u Humskoj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC