• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović poslije blamaže: Pitaju me šta se dešava...

Autor mondo.rs

"Izvinjavam se ljudima koji su očekivali mnogo više, nadam se da ćemo popraviti utiisak", kazao je Luka Jović poslije neuspješnog nastupa za "orliće" na Evropskom prvenstvu.

 Luka jović poslije EP za "orliće" - popravićemo utisak Izvor: MN PRESS

Jun je počeo idealno za Luku Jovića, ali nije se na isti način i završio.

Nakon potpisa za Real Madrid i promocije pred više hiljada navijača na "Santjago Bernabeu", Luka Jović se javio selektoru Goranu Đoroviću i pojavio na pripremama mlade reprezentacije, ali ni njegova pojava na terenu nije pomogla "orlićima".

Srbija je ispala sa turnira poslije tri poraza, od Austrije, Nemačke i Danske, a Luka Jović nije uspio da se upiše u strijelce nego je jedini gol dao Andrija Živković iz penala.

"Nismo ostvarili rezultat kakav smo očekivali. Dali smo svoj maksimum. Neki mogu da misle da je to tačno, neki mogu da misle da nije, mi znamo da je to tako. Jednostavno mnoge stvari se nisu potrefile, mnogi igrači nisu igrali u svojim klubovima minule sezone i doživjeli smo krah na ovom prvenstvu", kazao je Luka Jović za "Mozzartsport" nakon sinoćnjeg poraza od Danske (2:0) na kom nije igrao pošto je Đorović dao šansu Šaponjiću i Joveljiću.

/ĐOROVIĆU, KRENI STOPAMA MLADENA KRSTAJIĆA!/

Na prste jedne ruke, i još da preostane prstiju, mogu da se prebroje šanse koje je Luka Jović imao protiv Austrije i Njemačke, jedina prava bila je kada je pogodio prečku glavom.

"Svima nam je mnogo žao. Izvinjavam se ljudima koji su očekivali mnogo više, nadam se da ćemo popraviti utiisak"
, kazao je najbolji mladi fudbaler Srbije.

Kada su u pitanju razlozi neuspjeha Srbije na kontinentalnoj smotri, Luka Jović nije želio da govori o njima smatrajući da je to na savezu i selektoru Goranu Đoroviću, koji je već kazao da preuzima odgovornost na sebe i da "ako ode - odlazi čistog obraza".

Izvor: MN PRESS



Zbog loših igara djelovalo je da su mnogi "orlići" izgubili povjerenje javnosti i da je iskrivljena slika o njima, a da je jedini pozitivan utisak ostavio Boris Radunović.

"Ja iskreno ne mislim da je tako. Ne mogu tri utakmice da uruše mišljenje o nečijem kvalitetu. Nadam se da ćemo svi da se dignemo poslije ovoga. Naravno tu prije svega mislim i na sebe. Ja prvi nisam bio na nivou na koji sam navikao i koji se očekivao od mene, ali ne mogu tri utakmice da pokvare utisak iz čitave prethodne sezone", rekao je napadač Real Madrida.

/ĐOROVIĆ KAO KRSTAJIĆ: ODLUKA JE NA FSS, ODLAZIM ČISTOG OBRAZA!/

Očekivano, prijatelji su prvi pitali otkud toliki pad u igri Srbije koja se kroz kvalifikacije "prošetala" i poslije osam uzastopnih pobjeda jedna je od prvih ostvarila plasman na EP.

"Većina prijatelja je razočarana i pitaju me šta se to dešava. Ali eto, htjeli smo najbolje, nije nam se dalo, mnoge stvari se nisu poklopile i nama je najteže sada", zaključio je Luka Jović koji je u kvalifikacijama postigao sedam golova.

/"ORLIĆI" IDU KUĆI SA 0 BODOVA I 10 PRIMLJENIH GOLOVA!/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC